Google Pixel Watch 2 lanceres efter signende sammen med Pixel 8

Pixel Watch 2
Kilde: Google via YouTube

Apple og Samsung har årlige udgivelser til deres smartwatches, mens Googles Fitbit-linjen har tendens til at blive opdateret på en to-årig cyklus. Ifølge en 9to5google vil Google have til en årlig udgivelsescyklus på Pixel Watch. Vi kan forvente et nyt Pixel Watch, der sandsynligvis vil blive kaldt Pixel Watch 2 sammen med Google Pixel 8 og 8 Pro senere i år.

Hvis vi skal gå efter tidligere lanceringer, skulle Pixel 8 og 8 Pro udkomme i oktober, hvor onlinegiganten historisk har afsløret sine flagskibe. Den eneste undtagelse er Pixel 5, som blev lanceret i september.

Vi har stadig ingen detaljer vedrørende Pixel Watch 2. Nogle spekulationer inkluderer dog, at det overordnede kuppeldesign sandsynligvis ikke vil ændre sig drastisk, bare forfines i stedet og forhåbentlig med en større skærm og mindre rammer. Måske ville et lignende design også betyde, at urbåndets fastgørelsesmekanisme forbliver den samme, hvilket giver brugerne mulighed for at videreføre nuværende Pixel Watch-bånd. Med hensyn til interne dele kan vi muligvis se Snapdragon W5+ dukke op med sin 4nm-fremstillingsproces, hvilket forhåbentlig giver det næste Pixel Watch mulighed for at holde længere på en enkelt opladning. Vi ville også elske at se forskellige størrelser til uret, men det har der ikke været nogen indikation af endnu.

Google har en kommende Google I/O-begivenhed sat til den 10. maj, hvor Google Pixel 7a og Pixel Fold sandsynligvis får deres debut. Google kunne også tilbyde nogle teasere og ekstra information på andre enheder som Pixel Watch 2. Forhåbentlig lærer vi mere, når vi nærmer os den formodede udgivelsesdato til oktober.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.