Google Pixel Watch design fuldt afsløret i ny video

Google Pixel Watch

Google Pixel Watch-designet har måske ikke fået den mest positive omtale indtil videre, men nu har Google lige vist deres første smartwatch frem fra alle vinkler. I en video med den passende titel “Google Pixel Watch Designet.” Den kommende enhed demonstreres i et cirka 30 klip.

Vi har som sagt haft en idé om, hvordan Pixel Watch ser ud, lige siden Google annoncerede det under I/O tidligere i år. De første billeder lignede også tidligere Pixel Watch-gengivelser, der blev delt af tipseren Jon Prosser.

Delingen af videoen var sandsynligvis et skridt for at øge forventningen op til den fulde Pixel Watch-afsløring, hvilket forventes at ske under Made by Google-begivenheden den 6. oktober. Men jeg er ikke sikker på, at det overhovedet er muligt at forudse det første Pixel Watch længere.

Videoen bekræfter tidligere oplysninger om, at Pixel Watch kommer i sølv, guld og sort finish. Den viser dog ikke det rygtede udvalg af urbånd. Det eneste, vi ser, er en sporty, silikone-lignende strop i farver. Vi kan heller ikke sige, om der er bekræftet flere størrelser.

Vi får dog det bedste kig indtil videre på Pixel Watchs digitale krone. Den ligner ret meget Apple Watch’s digitale krone, men den sidder ikke lige så plan med det buede chassis. Kroneknappen ser ud til at have taktile riller, hvilket måske giver tilfredsstillende feedback, mens du navigerer på smarturet.

Takket være denne nye video kan vi også se med sikkerhed, at Pixel Watch har én navigationsknap, der sidder over den digitale krone på højre side. Det ser ud til, at højttalerudskæringen er på venstre side, og selvom vi ikke kan se en mikrofonudskæring, vil vi gætte på, at den er i nærheden af højttaleren.

Pixel Watch er et af de mest elegante og smukkeste smartwatches, vi nogensinde har set, men vil dette hjælpe den med at blive et af de bedste smartwatches eller bedste smartwatches til damer? Det er stadig for tidligt at sige, men Pixel Watch har rigtig mange positive ting indtil videre.

For det første skulle den have den optimerede version af Wear OS, plus udnytte Fitbits fitnesssporingsfunktioner. Det rygtede prisinterval på $349-$399 tyder også på, at Google planlægger at Pixel Watch kan følge med som Apple Watch og Galaxy Watch.

Vi ved mere om et par uger. Pixel Watch slutter sig til Google Pixel 7-serien som hovedprodukterne på Googles efterårs-hardwareudvalg, som vil blive afsløret den 6. oktober.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.