Google stopper supporten af den originale Chromecast

Chromecast

Ti år er ikke dårligt i den digitale verden. Så længe er det siden, at Google udgav den allerførste Chromecast, en lille HDMI-dongle, der lader dig streame lyd og video trådløst til dit tv, med din telefon, der fungerer som fjernbetjening. Et af vores favoritprodukter, der kom ud det år.

Desværre kommer alle gode ting til en ende, og 9to5Google bemærkede for nylig, at Google stille og roligt stoppede supporten til den originale Chromecast den 27. april 2023, hvilket betyder, at den ikke længere får nogen funktion eller sikkerhedsopdateringer.

Dette betyder ikke, at enheden er blevet ubrugelig. Hvis du ejer en, vil den stadig gøre alt, hvad den gjorde i sidste uge. Det er bare det, at du fremover vil begynde at se ydeevneproblemer, efterhånden som resten af streamingverdenen fortsætter med at udvikle sig, og den første generation af Chromecast ikke kan udvikle sig sammen med den. Dette gør det til det helt rigtige tidspunkt at overveje at opgradere din streamingenhed.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.