Flere Mac’er rygtes til WWDC 2023 – iMac, Mac Pro eller noget helt andet?

iMac

Apple er snart vært for sin årlige udviklerkonference WWDC, der starter den 5. juni. Ifølge Mark Gurman, chefkorrespondent for Bloomberg om alt Apple-relateret, vil vi se AR/VR-headsettet, samt den nye version af virksomhedens operativsystemer til smartphones, tablets, computere og smartwatches.

I et mere spændende twist foreslog Gurman også, at der ville være “flere nye Macs“, hvilket betyder, at der vil være mere end 15” MacBook Air med M2-chipsæt.

Læs også: Bedste MacBook lige nu

Vi ved fra Gurman selv, at Mac’er med M3-chippen vil blive afsløret senere på året. Den nye Macbook Air vil have en M2-chip, hvilket efterlader os med en ny Mac Pro-computer med en M2 Ultra-chip for “ultimativ CPU-ydeevne”. Selvom iMac alt-i-en-skrivebordet er usandsynligt, kunne vi også se en ny Mac Studio med M2-chip.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.