Samsung bekræfter endelig slørede S23 og S23 Plus-kameraer, men en rettelse siges at være på vej

Nogle Samsung Galaxy S23 og S23 Plus-ejere bemærkede et ret frustrerende problem med “banan sløring” tidligere på året. Mere specifikt fandt brugerne et permanent ude af fokus område på billeder taget med 50MP hovedkameraet. Dette bemærkes især, når du tager nærbilleder.

Nu har Samsung erkendt problemet i et polsksproget community-indlæg (set af Redditor NoSeK2323), og tilføjer, at en softwareopdatering vil løse problemet.

Virksomheden forklarede årsagen til problemet i det maskinoversatte indlæg:

Når du tester mulighederne i S23 eller S23 Plus’s kamera, er du muligvis blevet fanget af, at når du tager et nærbillede, ser området omkring motivet en smule sløret ud. Det skyldes, at det bagerste vidvinkelkamera på S23 og S23 Plus har en lys blænde, som hjælper, når du tager billeder i mørke. Det betyder dog også, at mere mærkbar selektiv fokusering kan få baggrunden på dine billeder til at se lidt sløret ud.”

Samsung tilføjer, at de planlægger at løse dette problem i en fremtidig softwareopdatering uden at afsløre en tidslinje for opdateringen. Virksomheden udstedte også et par “løsninger”. En foreslået løsning involverer at tage et skridt tilbage, hvis dit motiv er 30 cm væk eller endnu tættere på.

Den anden mulige midlertidig løsning, der gives opfordrer brugerne til at tage billederne, mens de holder telefonen lodret. “Hvis du holder din telefon vandret eller skråt, kan baggrunden virke sløret,” forklarer virksomheden.

Uanset hvad, blev problemet først opdaget i marts, så det har taget lang tid for virksomheden at erkende det og bekræfte, at en løsning er på vej. Men vi håber, at en softwareopdatering faktisk kan løse dette problem, og at det ikke er et hardwareproblem.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.