Ikke færdig endnu? iPhone SE 4 kommer måske med 6,1-tommer OLED-skærm og Apples egen 5G-chip

iPhone SE 4

I en overraskende vending er udviklingen af iPhone SE 4 angiveligt i gang, hvor den rygtede prisvenlige Apple-telefon er tippet til at få en større OLED-skærm samt en 5G-chip designet internt af Apple.

Dette kommer fra Apple-analytiker Ming Chi-Kuo, der tweetede, at Apple har “genstartet iPhone SE 4”, efter analytikeren havde hævdet, at arbejdet med den telefon blev sat på pause i slutningen af 2022.

Dette ville være en stor ændring for SE-linjen, da det tidligere var rygter om, at Apple muligvis har annulleret den mere prisvenlige iPhone efter dårligt salg fra iPhone SE 2022. Men i forhold til rygterne indtil videre, kunne vi se en afsløring i 2024 af den næste generation af iPhone SE, som dermed ville holde sig til udgivelsesplanen, der har været hvert andet år, som startede med iPhone SE 2020.

En OLED-skærm ville være en væsentlig opgradering fra LCD-skærmene på tidligere iPhone SE-modeller, der tilbyder en mere farverig og potentiel lysere skærm end den nuværende iPhone SE.

Kuo bemærkede også, at SE 4 ville være en “mindre modifikation” af den nuværende 6,1-tommer iPhone 14. Gengivelser af iPhone SE 4 har vist et design, der ligner iPhone 14 kun med buede sider. Man skal bare tag sådanne gengivelser med et gran salt.

Mere markant, hvis Kuos har ret, vil iPhone SE 4 være den første iPhone, der har et 5G-modem designet af Apple og baseret på en 4-nanometer processer. Men det, der er interessant her, er, at Kuo regner med, at chippen kun vil understøtte sub-6GHz-spektret frem for de hurtigere, men mindre udbredte millimeterbølgefrekvenser. Ikke desto mindre ville dette markere en afgang for Apple fra at bruge Qualcomms modemchips, og sådanne ændringer kan bane vejen for fremtidige iPhones til at bruge Apple-designede modemer (hvis ikke iPhone 15, som er indstillet til at debutere til efteråret med en Qualcomm-leveret modem).

Andre specifikationer for iPhone SE 4 er stadig mere åbne for spekulationer. Vi forventer, at der er en opgraderet A-serie-chip, potentielt A16 Bionic, hvis telefonen leveres næste år, og at den har lagerplads, der starter ved mere end 64 GB hukommelse. Forbedrede kameraer ville også være velkomne, især tilføjelsen af en nattilstand, hvilket var en ret stor udeladelse i iPhone SE 2022.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.