iPhone 13 farver – her er alle de nye muligheder

iphone 13 farver

IPhone 13 og iPhone 13 Pro kommer med nogle nye farver, herunder pink til iPhone 13 og iPhone 13 mini og en ny sierrablå til iPhone 13 Pro-serien. Og vi går igennem alle mulighederne herunder.

Desværre var nogle rygtede farver, som bronze og orange, ikke inkluderet i de endelige farvemuligheder. Her er alt hvad du behøver at vide om farverne til iPhone 13 og iPhone 13 Pro.

Læs også: Bedste iPads lige nu

iPhone 13 farver

Billede kredit: Apple

IPhone 13 og iPhone 13 mini kommer i fem farver. Disse omfatter lyserød, blå, midnight (sort), starlight (aluminium hvid/sølv) og rød.

Starlight, der kommer i stedet for aluminium, og midnight, i stedet for sort, vil sandsynligvis være to af de mest populære farver, når iPhone 13 lanceres den 24. september. Det er to neutrale farver, der har tendens til at appellere til mange telefonkøbere.

Blå og rød vender tilbage fra iPhone 12-serien. Den røde på iPhone 13 ser ud til at være en meget mørkere og dybere rød, da sidste års enhed havde flere lysere nuancer. Fra billederne ser det ud til, at den blå enhed ligner meget sidste års iPhone 12.

Væk fra iPhone 13-serien er grøn og lilla.

IPhone 13 har et dobbelt fladkantet design i en aluminiumsramme. Både iPhone 13 og iPhone 13 mini vil have et keramisk skjold på forsiden for ekstra ridsemodstand. Begge har også vandtæthed IP68, et redesignet kamera-layout og et hak til Face ID-sensorer.

Samlet set ligner designet iPhone 12, med nogle mindre justeringer.

iPhone 13 Pro farver

Billede kredit: Apple

Farverne på iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max inkluderer grafit, guld, sølv og Sierrablå. Grafit er basalt set en version af space grey, mens Apple siger at sierrablå er noget helt nyt. Ifølge en pressemeddelelse fra Apple er sierrablå skabt ved hjælp af “flere lag metallisk keramik i nanometer-skala påført over overfladen for en fantastisk og holdbar finish.”

IPhone 13 Pro-serien bruger også kirurgisk rustfrit stål, der er “modstandsdygtig over for nedslidning” med en solid mat glasbagside. Ligesom iPhone 12 bruger Pro-serien også keramisk skjold til at beskytte mod ridser, et mindre hak til TrueDepth og Face ID-sensorerne, og de bageste kameraer har en kant i rustfrit stål. Pro-serien har en IP68 vandtæthedsklassificering.

iPhone 13 MagSafe case farver

Billede kredit: Apple

Ved udgivelsen af enhver ny iPhone kommer der nogle nye farver, mens andre forsvinder. Hvis din yndlingsfarve ikke er inkluderet i iPhone 13, så kommer Apple i det mindste med et stort antal cases, hvor du kan tilpasse din telefon yderligere. Farverne spænder fra dyb grøn til lys orange.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.