iPhone 13-lanceringen har sat en stopper for iPhone XR og iPhone 12 Pro

IPhone 13 er her, og med masser af nye tilføjelser såsom forbedret batterilevetid og et mindre hak er der masser af forbedringer, der utvivlsomt vil friste iOS-brugere til en opgradering. Men med lancering af en ny iPhone bliver der traditionelt set også fjernet andre enheder fra Apples smartphone-sortiment, og i år er ingen undtagelse.

IPhone XR, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max stoppes med at blive produceret af Apple for at ændre i deres sortiment.

Fire nye enheder tilslutter sig iPhone-serien: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Det er ingen overraskelse, at Apple har brug for at skaffe noget lagerplads. Apple har trods alt kun et begrænset antal enheder, den kan produceres på én gang, så lanceringen af iPhone 13-serien betyder, at nogle ældre modeller er dømt til at trække det korte strå.

Læs også: Bedste iPad i 2021
Læs også: Her er de nye farver til iPhone 13

Selvom introduktionen af en ny iPhone altid er en spændende begivenhed, er det stadig lidt trist at se nogle af vores foretrukne tidligere modeller blive fjernet. Her er de iPhones, du stadig kan få, og dem, der ikke længere bliver produceret.

Disse iPhones bliver

Mens en fin trio af ny iPhone 13-enheder lanceres i næste uge, vil nogle ældre telefoner blive et stykke tid længere for at tilbyde forbrugerne en mere overkommelig måde at købe sig ind i iOS-økosystemet.

IPhone 12 vil ikke overraskende fortsat være tilgængelig. IPhone 12 repræsenterede et betydeligt skridt fremad for enheden, og selv et år efter dens udgivelse er det stadig en meget overbevisende smartphone. Standardprisen på iPhone 12 har også fået et dyk efter iPhone 13 er blevet lanceret.

IPhone 12 mini vil også stadig være til salg, sandsynligvis fordi Apple har masser af ekstra lager baseret på rapporterne om lavt salg. Denne iPhone har ligeså fået et prisdyk.

For at iPhone-familien forsat skulle kunne konkurrere med Android-enheder i mellemklassen, så vil iPhone 11 også blive et stykke tid endnu. Den er bestemt ikke længere i spidsen for smartphone-teknologi, men den er stadig en værdifuld investering for dem, der er okay et par generationer bagud. Den er også faldet i pris.

Den billigste iPhone, iPhone SE, vil også fortsat være en del af sortimentet. Denne enhed er en fremragende iOS-smartphone til de budgetbevidste, og den fastholder sin tidligere pris.

Disse telefoner bliver fjernet

Desværre er det ikke alle iPhones, der har overlevet denne runde, hvor der skulle skæres nogen fra, og et par tidligere favoritter siger farvel.

Blandt dem vi siger farvel til er premium-modellerne i iPhone 12-familien: iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. At disse bliver skrinlagt er næppe en overraskelse, da det er enheder, der primært er designet til teknologientusiaster, og størstedelen af dem vil sandsynligvis være tidlige brugere af iPhone 13.

Vi forventer dog, at iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max fortsat vil blive solgt af tredjepartsforhandlere, sandsynligvis til nedsatte priser.

I år markerer også afslutningen på iPhone XR. Denne mere overkommelige version af iPhone X blev først udgivet i 2018 og var mange brugeres første introduktioner til iPhone’s nu standard Super Retina-skærm. Vi vil huske dig med glæde iPhone XR!

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.