Apple event i september 2021 – iPhone 13, Apple Watch 7 og mere

Det næste Apple Event 2021 bliver stort, og det er nu officielt. Invitationerne er sendt ud som en “Californien streaming”-begivenhed, der finder sted 14. september kl. 13.00 ET/10.00 PT.

De fleste tegn peger på en afsløring af den nye iPhone 13, Apple Watch 7 og AirPods 3. Sidste år opdelte Apple sine toplanceringer i en række virtuelle keynotes, og mens vi stadig forventer flere Apple-begivenheder inden udgangen af 2021, så vil september-begivenheden være den, de fleste ser frem til.

Læs også: Bedste iPhones lige nu

Ligesom tidligere nylige Apple-begivenheder vil denne være virtuel og sendes fra Apple Park. Virksomheden har allerede holdt to virtuelle keynotes i år: Spring Loaded-begivenheden med Apple AirTag-nøglefinder og den farverige Apple iMac 2021, efterfulgt af WWDC 2021 i juni.

Efter deres begivenhed i september kunne Apple vende tilbage i oktober eller november (eller begge) med andre produkter, der går rygter om, som fx MacBook Pro 2021 (14 tommer), MacBook Pro 16 tommer 2021 og iPad mini 6.

Faktisk fik ideen om, at Apples september-begivenhed kunne blive den første af mange i efteråret, yderligere ben at gå på i denne uge, da nogen opdagede, at hashflagget for arrangementet er betalt indtil december 2021 – hvilket antyder, at Apple kunne have til hensigt at bruge det igen.

Uanset hvad betyder antallet af kommende enheder, en spændende tid for Apple-fans. Men der er meget at holde styr på, så vi har skitseret alt, hvad du har brug for at vide om de resterende Apple Events i 2021 herunder.

Apple september 2021 event: Dato, tid og hvordan ser man den

Apple-arrangementet finder sted 14. september og sendes fra Apple Park.

Apple siger, at du vil kunne se Apple -arrangementet live på Apple.com, og det vil også blive sendt på YouTube.

Apple event: iPhone 13

Apples mest ventede lancering i 2021 er den nye iPhone. Og takket være flere rapporter og lækager har vi en ret god fornemmelse af, hvad vi kan forvente af iPhone 13-serien.

Vi mener, at der kommer fire iPhone 13-modeller i de samme iPhone 12-størrelser. Alle fire modeller vil have et mindre hak, hurtigere A15 Bionic-chip, større batterier og forbedret 5G. iPhone 13 Pro-modeller kan også få en always-on display mulighed, dynamiske opdateringshastigheder på 120 Hz og et forbedret ultrabredt objektiv.

Der cirkulerer et par mere tvivlsomme rygter. Mens TouchID på skærmen efter sigende er en no-go, tester Apple angiveligt fornyet Face ID-hardware, der kan læse folk med masker, hvilket gør det lettere for folk at komme ind på deres iPhone, når en del af deres ansigt er dækket. Ifølge Apple-analytiker Ming-Chi Kuo vil iPhone 13 også have satellitkommunikation, så telefonen kan sende beskeder uden en traditionel mobilforbindelse; angiveligt vil denne funktion fungere som noget, der kan tages i brug i nødsituationer.

Se vores guide til de 6 største iPhone 13-rygter, du har brug for at vide for et mere dybtgående kig på mulige nye iPhone-funktioner.

Apple event: Apple Watch 7

Apple Watch 7 burde være den bedste Apple Watch til dato. Vi har ikke set så mange spændende Apple Watch 7 leaks som iPhone 13, men vi kender til nogle mulige ændringer.

Til at begynde med kan Apple Watch muligvis se sit største redesign i flere år. Du vil muligvis ikke længere se buede kanter på dit Apple Watch – i stedet siger flere kilder, at Apple Watch 7 vil have flade kanter for bedre at følge iPhone’s designsprog. Apple Watch 7-displayet vil også være fladt og kunne drage fordel af en “ny lamineringsteknik“, der hæver urets display tættere på topdækslet.

Et andet rygte fra en lækker på det kinesiske websted Weibo siger, at Apple Watch 7 kommer i to nye større størrelser: 41 mm og 45 mm. Dette ville være større end 40 mm og 44 mm størrelserne på Apple Watch 6 og Apple Watch SE. De større størrelser sammen med en ny dobbeltsidet S7-processor kunne derudover betyde et boost til batterilevetiden.

Vil det være nok for Apple Watch 7 til at blive det bedste smartwatch? Selvom vi ikke kan se disse store designændringer, vil uret stadig blive leveret med watchOS 8. Den nyeste version kommer med en ny Mindfulnes-app, nedbørsadvarsler, understøttelse af digitale nøgler og mere.

Af alle de produkter, der er nævnt her, ser Apple Watch 7 ud til at være den, der er størst sandsynlighed for at blive skubbet tilbage til en senere Apple-begivenhed. En rapport hævder, at Apple Watch 7 kan blive forsinket på grund af produktionsproblemer, hvilket gør det usikkert, hvornår Apple vil afslører deres seneste Apple Watch.

Apple event: AirPods 3

Endelig ser det sandsynligvis ud til at AirPods 3 vil debutere i september. Efter succesen med AirPods Pro og AirPods Max kan Apple cementere sin status som dem med de bedste trådløse hovedtelefoner med en opdatering af sine almindelige øretelefoner.

AirPods 3 startede angiveligt masseproduktion i august, mens Apple samtidig har nedskaleret produktionen af den nuværende generation af AirPods. Men med stigningen i forfalskede AirPods-salg er det svært at vurdere, hvilke andre leaks der er nøjagtige.

Nogle rapporter siger, at den nyeste model vil ligne AirPods Pro uden ørepropper, mens andre lyder, at AirPods 3 faktisk vil have fleksible ørepropper. Der er også modstridende rapporter om inkludering af aktiv støjreduktion.

AirPods 3 kommer sandsynligvis som en del af iOS 15-opdateringen. De kunne få Dolby Atmos-understøttelse og rumlig lyd for at skabe en mere filmisk oplevelse. Vi forventer også understøttelse af automatisk skiftning, høretelefon-tilpasning til forstærkning af bløde lyde og frekvensjusteringer.

Apple oktober 2021 event: Ny MacBook Pro, iPad og mere

Apples vilde lancering-plan vil sandsynligvis fortsætte ind i oktober eller endda november. I modsætning til den mobil- og wearble-fokuserede september-begivenhed kunne denne fokusere på iPads og Mac’er. Vi ved, at Apple arbejder på opdaterede modeller inden for begge produkter.

To nye MacBooks forventes at bringe et eksternt, fladkantet redesign og en intern opdatering via M1X-chippen fra Apple Silicon. Forvent to modeller i 14-tommer MacBook Pro 2021 og 16-tommer MacBook Pro 2021. 14-tommeren ville have en ny størrelse, og begge systemer er udstyret med fantastiske mini-LED-skærme.

Det, der dog kan være et skår i glæden, kan være prisen, med et nylig rygte, der tyder på, at den kommende 14-tommer MacBook Pro starter på $1.799. Vi er dog ikke sikre på, hvor troværdigt det er.

Hvad angår iPads, kunne vi se både en ny iPad mini og en ny billig iPad, måske iPad 9. iPad mini 6 kan få iPad Pro’s fuldskærmsdesign samt en større 8,5 til 9-tommer skærm . IPad 9 kunne starte på $299 og komme med betydelige ydelsesforbedringer i forhold til Apple iPad 2020.

Apple event: Hvad er det næste?

IPhone 13, Apple Watch 7, AirPods 3, nye Macbook Pros, iPad mini 6 og iPad 9 skulle bringe os til slutningen af 2021. Det er ikke ualmindeligt, at Apple smider en overraskende produktlancering i slutningen af december, selvom den kan komme via pressemeddelelse i stedet for et arrangement. Det kan være en Mac Mini 2021 eller MacBook Air 2021 eller måske noget lidt mere eksperimentelt.

Andre produkter, vi har hørt tidlige rygter om, omfatter AirPods Pro 2, som sandsynligvis skal opdateres. Yderligere i horisonten er Apple Glasses eller et Apple VR og mixed reality-headset. Og en Apple-bil kunne komme på et tidspunkt.

Tim Cook planlægger angiveligt at træde tilbage efter have foretaget “én mere” stor produktafsløring engang mellem 2025 og 2028, så mindst en af disse innovationer kan være et par år ude.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.