iPhone 15 USB-C-indgang fanget på kamera

iphone 15 usb-c
Kilde: 9to5Mac

iPhone 15s USB-C-indgang var allerede kraftigt rygtet som en af dette års store ændringer til iPhone, og nu er der nye billeder, der muligvis beviser det.

Twitter/X-brugere lipilipsi og John011235 postede det samme billede af, hvad der angiveligt er USB-C-indgangene på iPhone 15, iPhone 15 Plus og iPhone 15 Pro Max, plus deres tilsluttede kredsløb og interne stik.

Kilde: @lipilipsi / @John011235 / X

Pålidelige rygter om iPhone 15 USB-C-indgangen har cirkuleret i nogen tid nu. Apple, der bruger den almindelige USB-C-standard til sine iPhones, ville mildt sagt være en væsentlig ændring i betragtning af, at vi har haft ti år med iPhones med Lightning-porte, og før det en anden Apple-indgang i form af 30-pin kabler. Ikke alene ville dette gøre tingene lettere for brugerne at oplade alle deres enheder med et enkelt kabel, men det kunne også tilbyde iPhone hurtigere data og opladning og potentielt andre sjove nye funktioner som Thunderbolt 3-kompatibilitet til brug med eksterne skærme.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.