Dette lægger folk vægt på, når de skal vælge en ny smartphone

OnePlus Nord 3

Næsten halvdelen (45 pct.) af danskerne er utilfredse med batteriets levetid, og batteriet er derfor også det vigtigste for over halvdelen af os danskere (54 pct.), når vi skal investere i en ny smartphone. Det viser en ny undersøgelse udarbejdet af OnePoll på vegne af OnePlus.

En ny undersøgelse af danske smartphone brugeres behov, foretaget af den globale teknologivirksomhed OnePlus, viser, at næsten halvdelen af danskerne (45 pct.) er utilfredse med deres nuværende smartphones batterilevetid. 

I og med en fjerdedel af danskerne bruger deres smartphones 2-3 timer dagligt, bliver batteriets ydeevne stadig vigtigere, når brugerne stiller store krav til deres smartphones som f.eks. at koordinere kalendere, forevige dagligdagens store og små øjeblikke og bruge flere apps på samme tid.

“At kunne levere batterier med lang levetid er noget, vi bruger mange ressourcer på,” siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus, og fortsætter:

“Takket være vores Battery Health Engine kan vores OnePlus Nord 3 bevare sin oprindelige batterikapacitet i op til 1600 opladningscyklusser – det svarer til en fuld daglig afladning og genopladning hver dag i 4 år, og dobbelt så meget som gennemsnittet i branchen.”

På andenpladsen over det, danskerne er mest utilfredse med, er langsomme apps (25 pct.), og på tredjepladsen grynede billeder (16 pct.). 

Mænd og kvinder har forskellige krav til smartphones

Ud over batteriets ydeevne afhænger danskernes ønsker til deres smartphone i høj grad af deres køn.

Mænd ønsker i højere grad end kvinder, at deres smartphone skal fungere som en personlig assistent (23 pct.), og at deres smartphone automatisk kan holde styr på ugens aftaler og opgaver sammenlignet med 15 pct. af kvinderne. Til gengæld drømmer næsten halvdelen af de danske kvinder (46 pct.) om at kunne tage bedre billeder – det er kun tilfældet for 26 pct. af mændene.

Og her er det også kvinderne, der prioriterer at tage billeder af deres familie og kæledyr. Dobbelt så mange kvinder (36 pct.) som mænd (18 pct.) prioriterer at tage billeder af deres familie, og samme tendens gør sig gældende, når det kommer til kæledyr. Næsten dobbelt så mange kvinder (16 pct.) prioriterer at tage billeder af deres kæledyr modsat mændene, hvor det kun er 9 pct. 

Batteriet skal fungere til alt det, vi beder om

Udover de krav, som hhv. mænd og kvinder har til deres smartphones, er prisen (44 pct.), hurtig opladning (40 pct,) og et godt kamera (39 pct.) vigtige faktorer, når danskerne skal købe en ny smartphone.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.