Made by Google 2023-begivenhed — sådan ser du Pixel 8 og Pixel Watch 2 lanceres

Made By Google Event

Det er nu Googles tur til at tage fokus på efterårets produktlancering med deres Made by Google-hardwarebegivenhed næste onsdag (4. oktober). Og i modsætning til mange af de andre virksomheder, der for nylig har været vært for produktbegivenheder, er Google ikke bange for at vise deres produkter frem på forhånd.

Virksomheden har allerede udsendt teasere til Made by Google-begivenheden, der bekræfter, at vi ikke kun vil se Pixel 8 og Pixel 8 Pro-smartphones, men også Pixel Watch 2.

Selvom det tager noget af spændeingen væk, er det stadig værd at tune ind på den kommende Made by Google-begivenhed for at finde ud af, hvordan Googles nye flagskibstelefoner kan konkurrere mod både Galaxy S23 og den nyligt frigivne iPhone 15-serie.

Med det i tankerne er her en guide til, hvordan du ser Made by Google 2023, så du kan se alle de nye produkter, Google har planlagt for resten af året.

Sådan ser du Made by Google 2023-livestreamet

Made by Google 2023-begivenheden finder sted onsdag den 4. oktober kl. 16.00. Google afholder sin produktlancering i New York i år.

Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke kan være der personligt. Du kan altid se Made by Google 2023-livestreamet, som Google hoster på YouTube. En teaser-video er i øjeblikket det sted, hvor livestreamen vises.

Made by Google 2023 livestream: Hvad vi forventer

I betragtning af alle teaser-videoerne er det ikke svært at forudsige de nyeste Pixel 8-telefoner kommer, og der er planlagt en Pixel Watch-opfølgning til dette års udgave af Made by Google. Men det vigtigste er selvfølgelig hvad de nye enheder kommer med af nye ting – her er, hvad vi forventer at se.

pixel 8 specs

Pixel 8 og Pixel 8 Pro: Googles efterårs-hardwarebegivenhed leverer næsten altid nye telefoner, og Google har bekræftet, at deres seneste flagskibe vil spille en rolle ved begivenheden den 4. oktober. Så hvad vil Pixel 8-serien levere?

Et nyt Tensor-chipsæt er næsten helt sikkert, med Tensor G3 indstillet til at drive Pixel 8-serien. Mens Tensor generelt sætter fokus på sin neurale motor, der leverer den slags maskinlæringsdrevne funktioner, der gør Pixels så unikke, tyder rygter på, at Google arbejder på at øge ydeevnen hos Tensor G3. Det ville være en velkommen ændring, da Pixel-telefoner har tendens til at halte bagefter de bedste mobiltelefoner fra Apple, Samsung og OnePlus med hensyn til ydeevne.

På fotograferingsfronten kan Pixel 8 og Pixel 8 Pro få en ny sensor, der er fysisk større end hvad der sås i Pixel 7-modellerne. Det ville gøre det muligt for kameraerne at fange mere lys. Vi hører også, at Google planlægger en masse nye softwarefunktioner som forskudt HDR, hvor flere eksponeringer optages samtidigt for skarpere billeder.

Pixel 8 kunne få en mindre skærm end hvad Pixel 7 tilbød, idet den krymper fra 6,3 tommer til 6,17 tommer. Men skærmen kunne se et løft til sin opdateringshastighed, der matcher den 120Hz opdateringshastighed, som Pixel 8 Pro er indstillet til at tilbyde.

Hvad angår Pixel 8 Pro, tyder lækkede billeder på, at en temperatursensor kommer til telefonens kamerabar. Det formodes at være i stand til faktisk at fortælle dig, hvor varme eller kolde ting er, så vi er ivrige efter at se, hvordan Google sælger denne særlige kapacitet.

Dagene med superbillige Pixel-flagskibe kan være forbi. Et rygte hævder, at Pixel 8 og Pixel 8 Pro vil få en prisstigning.

Pixel Watch 2: Bekræftet at blive vist på Made by Google 2023 er en opfølgning på Googles Pixel Watch. Så hvordan vil Google sikre sig, at efterfølgeren overgår originalen?

Tilsyneladende vil det starte med en chipændring, da Google rygtes at droppe Exynos 9110 inde i det nuværende Pixel Watch til en Qualcomm Snapdragon W5 Plus. Det vil angiveligt give Pixel Watch 2 et løft af batterilevetiden. En anden potentiel switch indebærer at fjerne rustfrit stål til en aluminiumsramme, der er billigere og lettere.

Hvad angår nye funktioner, tyder rygter på Pixel Watch 2, at smarturet vil få mulighed for at spore stressniveauer, en “multi-path” pulsmåler og sikkerhedsforbedringer såsom registrering af bilulykker.

Android 14: Googles Android-opdatering er normalt ude på dette tidspunkt, men Android 14 har endnu ikke fået sin debut ud over den beta, der i øjeblikket er tilgængelig. Ankomsten af Pixel 8 virker som et perfekt tidspunkt at lancere Android 14, da det er den version af Googles telefonsoftware, der vil køre på de nye modeller.

Android 14 regner ikke med at ændrer Android-oplevelsen væsentligt, men der er nogle forbedringer, der burde gøre det mere bekvemt at bruge din telefon. Højdepunkter inkluderer muligheden for at bruge telefonens kamerablitz til at advare dig om indgående meddelelser, mere raffinerede tilladelser til deling af billeder og video, en Health Connect-app, der er integreret i platformen og indbygget satellitforbindelse.

En slags lydudstyr: Hvis du ser den teaser-video, som Google kører i stedet for Made for Google 2023-begivenhedens livestream, vil du bemærke, at flere produkter sandsynligvis vil dukke op ved begivenheden – en Pixel 8-smartphone, et Pixel Watch 2. .. og noget andet. Når rammen fryses ved omkring 11-sekunders mærket, ligner det mystiske produkt meget en lydenhed – der er to meget små højttalerspalter, og hvad der ser ud til at være kanten af en øreprop, der dukker op fra skyggerne.

Hvis vi skulle gætte, ville vi antage, at det var nye Pixel Buds-modeller knyttet til Pixel 8-udgivelsen. Google udgav sidst Pixel Buds Pro for mere end et år siden og Pixel Buds A-Series noget før det. Det er lang nok tid til at vi kunne se nogle lydopgraderinger.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.