Microsoft afslører deres egen Chatrobot drevet i Edge-browser

microsoft edge

AI-krigen fortsætter med at rase, da Microsoft afslører to nye AI-produkter kun en dag efter, at Google afslørede sin Chatrobot-konkurrent – Bard. Microsoft mener, at deres nye produkter kan omforme websøgning og browsingoplevelse.

Tidligere annoncerede Microsoft en overraskende AI-begivenhed, der ville blive afholdt personligt i virksomhedens Redmond-hovedkvarter. Under den private pressebriefing annoncerede Microsofts CEO Satya Nadella en fornyet version af virksomhedens Edge-browser og Bing-søgemaskine.

Browseren og søgemaskinen, der blev annonceret ved begivenheden, siges at være forbedret af en opgraderet version af ChatGPTs AI-teknologi. Ifølge Digital Trends har Microsoft erstattet visse aspekter af browseren med AI-værktøjer for at optimere den til naturlige sprogspørgsmål. Microsoft beskriver angiveligt integrationen som “din AI-copilot til nettet.”

Teknikgiganten hævder, at omkring halvdelen af alle søgninger ikke løses af traditionelle resultater, især når spørgsmålet er komplekst med flere komponenter. Men virksomheden mener, at Bings nye “Prometheus-model” – drevet af OpenAIs teknologi – kan levere de resultater, brugerne leder efter gennem relevante resultater og kommenterede svar.

Begivenheden var heller ikke kun snak, da Microsoft live demonstrerede Bings nye funktion foran publikum. I et eksempel viste virksomheden, at Bing viste traditionelle søgeresultater for opskrifter med kommentarer og en AI-chatgrænseflade ved siden af. Værktøjet kan angiveligt samle information fra søgeresultater og smide dem sammen i en liste.

AI-chatgrænsefladen kan efter sigende også hjælpe brugere med at dykke endnu længere ned i spørgsmål. For eksempel, hvis du søgte efter de bedste hovedtelefoner, kan du tage det videre ved at spørge specifikt efter de bedste støjreducerende hovedtelefoner.

Hvad angår den nye Edge-browser, har Microsoft redesignet den, så den ser mere ud på linje med Windows 11. Ud over det nye udseende er sidebjælken i Bing tilgængelig på tværs af browseren. Denne sidebjælke kan angiveligt skrive en oversigt, linke dokumenter og sammenligne data mellem flere sider.

Den sidste overraskelse, Microsoft havde i ærmet, var afsløringen af, at den nye Edge-browser og Bing er tilgængelige til at prøve lige nu. Hvis du vil tjekke det ud, skal du bare gå til bing.com/new. Der er dog en tidsbegrænset forhåndsvisning, og du bliver nødt til at tilmelde dig ventelisten for at få en chance.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.