OnePlus udvider sin portefølje med Android-tablet

OnePlus Pad

OnePlus er officielt gået ind på tabletmarkedet med en 11,61-tommer Android-tablet kaldet OnePlus Pad.

Den kommer med en række imponerende funktioner på papiret. Til at begynde med har den et stort batteri på 9.510 mAh, kun lidt under hvad Samsung Galaxy Tab S8 Plus tilbyder. OnePlus hævder, at deres tablet har 14,5 timers videoafspilning og har en hel måned standbytid.

Det store batteri i OnePlus Pad får også 67W hurtig kablet opladning, som OnePlus hævder kan fyldes helt op på 80 minutter.

En anden nøglefunktion ved OnePlus Pad er dens 144Hz skærmopdateringshastighed, den højeste, når det kommer til tablets. Du får dog ikke en OLED-skærm, og du vil ikke kunne nyde den fulde 144Hz-oplevelse hele tiden. Rulning på OnePlus Pad vil have op til 120Hz opdateringshastighed. Opdateringen 144 gange pr. sekund understøttes kun af specifikke apps.

OnePlus Pad får en MediaTek Dimensity 9000-processor, der konkurrerer med Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1. Denne bliver parret med 8 GB og 12 GB RAM-muligheder. OnePlus har ikke afsløret lagermulighederne endnu. Vi ved heller ikke, om tabletten får udvidet lagerplads eller ej.

Der er to kameraer på tabletten – en skyder centreret bagpå og en anden selfiesnapper, der hviler øverst på enheden, når den holdes i liggende retning. OnePlus har dog ikke afsløret kameraets specifikationer.

Andre steder understøtter OnePlus Pad Oppos Multi-Screen Connect med OnePlus-telefoner, der kører OxygenOS 13.1 eller nyere. Funktionen giver brugerne mulighed for at dele deres OnePlus-telefons mobildata med tabletten. Virksomheden siger, at dette er en omkostningseffektiv måde at få operatørforbindelse på tabletten i stedet for at købe et separat SIM-kort.

Når det er sagt, vil ikke alle OnePlus-telefoner være i stand til at nyde mobildatadeling og andre Multi-Screen Connect-funktioner med OnePlus Pad. Tilgængeligheden af funktionerne afhænger af specifikke telefonmodeller.

Apropos software, vil tavlen lanceres med Android 13 ombord.

OnePlus Pad: Pris og tilgængelighed

OnePlus har ikke annonceret prisen eller tilgængelighedsdetaljerne for OnePlus Pad. Vi ved, at den vil lanceres i Danmark. Virksomheden siger, at de vil annoncere yderligere oplysninger angående tilgængelighed i de kommende uger. Måske vil vi se flere detaljer dukke op omkring MWC 2023.

Når den kommer på markedet, vil OnePlus Pad være tilgængelig i en Halo Green-farve (billedet). Tabletten kan parres med OnePlus Stylo stylus og OnePlus magnetiske tastatur. Disse er ikke en del af detailboksen og skal købes separat. Hvad angår opladeren, vil OnePlus inkludere 67W-adapteren i æsken.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.