Microsoft Surface oktober event: Sådan ser du den, og hvad vi forventer

Microsoft Surface oktober event

Gør dig klar: Microsoft har inviteret alle til at tune ind til en udsendelse den 12. oktober, hvor virksomheden vil “tale om enheder” fra kl. 16.00 dansk tid.

Dette er en spændende begivenhed, da Microsoft er forsinket i forhold til at annoncere nye Surface-enheder, og givet billedet (set ovenfor) i dets promo-materialer, forventer vi, at virksomheden vil afsløre længe ventet hardware som Surface Pro 9 og Surface Laptop 5. Vi kan også få flere oplysninger om opdateringer, der kommer til Windows 11 inden årets udgang.

Plus, vi forventer stadig, at der vil være en Apple-begivenhed i oktober, hvor virksomheden kunne afsløre nye iPads og MacBooks sammen med den forsinkede lancering af iPadOS 16 og macOS Ventura. Selvom Apple ikke opfører et show, forventer vi, at de vil sende nye computere inden udgangen af 2022.

Selvom vi ikke kan sige det med sikkerhed, før vi tuner ind selv, er her, hvad vi forventer, at Microsoft vil vise frem under sin store begivenhed til oktober 2022.

Sådan ser du Microsoft oktober 2022-begivenheden

Begivenheden vil blive transmitteret live via Microsofts event-hjemmeside den 12. oktober. Udsendelsen er planlagt til at begynde kl. 16.00, og den vil sandsynligvis blive livestreamet på Microsofts YouTube-kanal på samme tid.

Hvad vi forventer at se ved Microsofts oktober-begivenheden

Microsoft Surface Pro 9

Mere end noget andet forventer vi at se en Microsoft afsløre en Surface Pro 9 under deres begivenhed i oktober 2022. Surface Pro 8 blev frigivet i september 2021, og i september 2022 har Microsoft intet sagt om en efterfølger – men tidligere på måneden opdagede nogle journalister en FCC-fil i september 2022, som afslører, at en enhed, der menes at være Surface Pro 9, er blevet certificeret i overensstemmelse med FCC-retningslinjerne.

Hvis det er sandt, kan Surface Pro 9 være til salg allerede i oktober 2022, hvilket gør den til en førsteklasses kandidat til afsløring ved Microsofts begivenhed i oktober.

Surface Laptop 5

Microsoft frigav Surface Laptop 4 i april 2021, og siden da har vi ikke hørt et pip om, hvornår (eller hvis) vi skulle forvente en Surface Laptop 5.

Det er lidt overraskende i betragtning af hvor effektiv en ultrabærbar Surface Laptop er til arbejde og skole. Microsoft Surface Laptop 4 er en af de bedste Windows-bærbare computere på markedet, og den har et komfortabelt tastatur, imponerende højttaleropsætning og anstændig batterilevetid. Den er også ret kraftfuld takket være dens 11. generation af Intel-chips, men der er meget plads til forbedringer.

Derfor ville jeg ikke være for ked af at se en Surface Laptop 5 afsløret under Microsofts begivenhed i oktober 2022. Med hver gentagelse kommer Microsoft tættere på at lave den ideelle Windows ultraportable, og det ville være rart at se virksomheden gå hele vejen næste gang de udgiver en.

Microsoft Studio 3

I den mere radikale ende af spektret gav et Microsoft-patent fra 2016 næring til rygter om, at den næste Surface Studio alt-i-en kan blive afsløret ved et Microsofts event og måske slet ikke er en alt-i-en med antydninger af et modulær design, der er afhængig af en selvstændig overfladeskærm med samme berøringsevne og hængsel uden tyngdekraft, men uden pc-hardwaren i basen. En sådan ændring kunne flytte Surface Studio væk fra alt-i-én-designet fra tidligere modeller og mod noget tættere på en avanceret skærm parret med en kompakt desktop, der ligner de bedste mini-pc’er.

At adskille skærmen og pc’en ville åbne fordelene ved Surface Studio til et større marked, men det ville være en drastisk afvigelse fra Microsofts nuværende produktlinje, der gør en enkelt, komplet pakke til mindre imponerende mini-pc parret med en fantastisk skærm. Selvom jeg ville elske, at Microsoft tilbyder en Surface-skærm med fordelene ved Studios ergonomi og input-funktioner, ville det med Surface Studio-navnet effektivt reducere den mest innovative Windows alt-i-en på markedet til intet mere end en flot skærm.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.