Pixel 7-serien er endelig bekræftet at komme til Danmark

Google Pixel 7 Pro

Efter måneder med teasers har Google endelig lanceret Pixel 7-serien. Googles seneste flagskib gør store fremskridt inden for billedbehandling med nye kamerafunktioner og forbedrede AI-egenskaber med den helt nye Tensor G2-processor. For at signalere deres tillid til den opdaterede Pixel-linjes konkurrenceevne har Google annonceret, at Pixel 7 og Pixel 7 Pro vil være tilgængelige i fem nye lande i Europa og Asien.

Norge, Sverige, Holland og ikke mindst Danmark tilslutter sig endelig Googles eksisterende liste over understøttede europæiske lande der får adgang til Googles flagskibshardware. I mellemtiden vil indiske brugere også kunne få en smagsprøve på Googles avancerede smartphones efter et mellemrum på næsten fire år. 2018s Pixel 3 var den sidste premium Pixel-telefon, der blev lanceret i landet.

Med den opdaterede liste over regioner vil Pixel 7 og Pixel 7 Pro have den største tilgængelighed nogensinde for en Pixel-telefon. Den fulde liste over lande omfatter USA, Storbritannien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Irland, Holland, Sverige, Danmark, Norge, Japan, Australien, Singapore, Taiwan og Indien.

I Danmark vil du kunne købe telefonerne gennem Telia og Call Me via abonnement, som bliver de eneste mobiloperatører, der får Pixel-telefonerne.

About Anders Buhl 550 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.