Google Pixel-begivenhed — Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel Watch og Pixel Tablet-lancering

Google Pixel

Google Pixel-begivenheden har netop fremvist en masse nye Google-enheder, og der er et stort tema omkring intelligens og at være hjælpsom for brugerne.

Højdepunkterne er den nye Pixel 7, Pixel 7 Pro og Pixel Watch (det første Google-smartwatch nogensinde), men vi fik også mere at vide om Google Pixel Tablet.

For Pixel-telefonerne fokuserer Google på slankere design og især bedre kamerakvalitet og videofunktioner. Jeg er begejstret for at se den hurtigere nye nattilstand, Photo Unblur-funktionen samt makrotilstanden og Super Res Zoom på Pixel 7 Pro.

I mellemtiden præsenterer Pixel Watch, der skulle have den bedste pulsmåling i et smartwatch sammen med Fitbit- og Google-funktioner. Pixel-tabletten fungerer også som en smart skærm og højttaler med tilbehør til dockstativet, så den burde være nyttig, selvom den er på tværs af rummet.

Her er alt annonceret ved Google Pixel-begivenheden.

Google Event Produkter

Pixel 7 Pro: Googles nyeste flagskib vil helt sikkert imponere. Pixel 7 Pro får et Tensor-chipsæt, 6,7-tommer OLED-skærm og masser af kameraopgraderinger. Disse omfatter et kraftfuldt 5x teleobjektiv og ny makrofokustilstand til nærbilleder. Pixel 7 Pro får også en Cinematic Blur til video, som udnytter Tensors kraft til at tilføje en kunstnerisk sløringseffekt og lav dybdeskarphed til dine videoer. Pixel 7 Pro kan også låse dit motiv, mens du zoomer ind med billeder og videoer.

Tensor driver også den nye Photo Unblur, som kan fjerne sløring af dine billeder, ligesom Magic Eraser kan fjerne ting. Night Sight fik også en opgradering og er nu to gange hurtigere end før, hvilket betyder, at du burde få mere stabile billeder i svagt lys. Endelig har Pixel 7 Pro Face Unlock.. Den fungerer sammen med fingeraftrykssensoren for at give autentificering til at låse din telefon op ved hjælp af maskinlæring til at genkende dit ansigt.

Pixel 7: Du skal ikke udelukke Pixel 7. Selvom den mangler Pixel 7 Pros større skærm med højere opløsning, 5x telekamera og 12 GB RAM, så burde Pixel 7 stadig give fremragende værdi med sin 6,3- tommer 90Hz OLED-skærm. Takket være Tensor G2-chipsættet får du ydeevne på flagskibsniveau med en række AI og maskinlærings-smarts. Du får alle de samme softwaregoder, som Pixel 7 Pro får.

Google Pixel Watch: Googles første smartwatch er endelig officielt. Pixel Watch er placeret som det ultimative tilbehør til Pixel-telefonbrugere, hvilket bringer de bedste Google-tjenester til Wear OS-oplevelsen. Tænk: Gmail, Google Maps, Google Wallet, YouTube Music og mere. Men det er kun halvdelen af historien – fitnesssporing er fuldt ud støttet af Fitbit. Det cirkulære Pixel Watch kommer i tre farver og én størrelse.

Google Pixel-tablet: Den nye Google Pixel-tablet har et blødt-touch-design, der er behageligt at holde, og Android 12L, som er designet til at give dig en bedre tabletoplevelse. Det betyder flere apps med delt skærm og flere apps, der udnytter en større skærm. Og fordi denne tablet er drevet af en Tensor-chip, vil du være i stand til at udnytte mange af de samme foto- og videofunktioner, som Pixel 7 tilbyder. Den fedeste del er ladestationen, som forvandler Pixel Tablet til en smart skærm med mere kraftfulde højttalere.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.