Mulige OnePlus Nord 3 specifikationer lækket online

Dette er stadig meget ubekræftede oplysninger, så tag det med et gran salt, men specifikationerne er angiveligt lækket af en kommende OnePlus Nord 3. Den kommende telefon siges at have en 6,5-tommer, FHD+, 120Hz AMOLED-skærm med enten en MediaTek Dimensity 8100 eller 8200.

Intet ord om RAM og lagring, men kameraafdelingen ser lovende ud med en 50 MP hovedsnapper med OIS og et 8 MP sekundært kamera, sandsynligvis et ultrabredt, plus en tredje med lav opløsning. På forsiden – er et 32MP selfie-kamera.

OnePlus Nord 3 vil angiveligt blive drevet af et 4.500 eller 5.000 mAh batteri og understøtte 100W opladning.

Bare for at gøre det klart, så skal denne påståede Nord 3 ikke forveksles med Nord CE 3, som også går rundt på rygtebørsen. Ifølge de seneste nyheder vil Nord CE 3 have en 6,7-tommer, FullHD, 120Hz, HDR10 LCD-skærm, et Snapdragon 695-chipsæt med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Når det kommer til kameraer siges Nord CE 3 at have et 108 MP hovedkamera sammen med to 2 MP snappere – en til dybde og en til makrobilleder.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.