Netflix vil belønne dig for at binge-watche

netflix

Det er ingen hemmelighed, at Netflix foretrækker, når du binge-watcher deres shows, selvom ikke alle gør det. Nu lyder det som om, at Netflix har en plan om at belønne folk, der ser flere episoder i træk. Men kun hvis du abonnerer på Netflix med annoncer.

Netflix tilbyder en slags “du får fire for tre aftale”, der starter engang i 1. kvartal 2024. Kort sagt, hver gang nogen ser tre afsnit i træk, vil det fjerde blive leveret uden nogen annoncer.

Netflix annoncerede dette nye “binge ad”-initiativ i et blogindlæg, der fejrer det første jubilæum for den annonceunderstøttede mulighed. Detaljer om denne nye funktion er sparsomme, men brugen af ordet “efterfølgende” antyder, at du bliver nødt til at se det samme show – og at skifte til noget andet vil genstarte nedtællingen.

Dette er blot en af mange ændringer, Netflix har implementeret i sit annonceunderstøttede abonnement i løbet af de sidste 12 måneder, som reaktion på det stigende antal annonce streaming-muligheder på markedet. Dette inkluderer at øge den grundlæggende opløsning til 1080p, tilbyde to streams samtidig og offline downloads – tilsyneladende tilgængelig i slutningen af denne uge.

Ifølge Netflix vil alle Netflix-abonnenter med annoncer kunne downloade serier og film fra biblioteket – noget konkurrenterne ikke tillader. Du kan sikkert forvente, at det ændrer sig i de kommende måneder.

15 millioner mennesker abonnerer på Netflixs annonceunderstøttede niveau, og at forbedre vilkårene på denne måde vil sandsynligvis hjælpe med at tiltrække flere mennesker. Ingen kan lide annoncer, men taget i betragtning af hvor dyrt streaming bliver, kan det være et nødvendigt kompromis for at få adgang til dine yndlingsprogrammer og -film.

Hvis du allerede er fan af binge-watching, vil antallet af annoncer, du ser, faktisk være faldende. Så du sparer ikke kun penge, du kan potentielt se op til 25% færre annoncer i fremtiden.. Det er ikke så godt som at have ingen annoncer, men det er bestemt bedre end ingenting.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.