Galaxy Unpacked-datoen lækket: Dette er hvornår, Galaxy S24 muligvis bliver annonceret

Samsung-Galaxy-S24

Vi har hørt meget om Samsung Galaxy S24-serien på det seneste, og nu ser det mere og mere ud til, at vi kommer til at høre meget mere om den inden ikke særlig længe.

Der er nu kommet mere ud om Samsungs planer omkring, at virksomheden planlægger at afholde en begivenhed i januar i 2024 for at afsløre erstatningerne af Galaxy S23, Galaxy S23+ og Galaxy S23 Ultra. Derudover ser det ud til, at begivenheden vil blive afholdt i USA, lige ved siden af deres største konkurrent – Apple.

Nye Galaxy-telefoner kommer snart

Ifølge en ny rapport har Samsung til hensigt at annoncere den nye Galaxy S24 serie under en 17. januar-begivenhed med forberedelser allerede i gang. Dette følger efter en læk for ikke så længe siden, der hævdede, at en 18. januar-begivenhed var på vej, hvilket stadig kan være tilfældet i betragtning af tidsforskellene. Selvom vi ikke ved det med sikkerhed, før Samsung annoncerer sin næste Unpacked-begivenhed, begynder tingene at stå i kø til afsløringen i midten af januar. Afsløringen i USA betyder, at vi sandsynligvis kan forvente, at der også vil være en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-komponent til annonceringen – det er den chip, der forventes at drive de nye telefoner. I hvert fald derover. I Danmark skal vi nok forvente en Exynos 2400 chip.

Vi vil selvfølgelig se Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ og Galaxy S24 Ultra ankomme som en del af denne begivenhed, men de nye telefoner er ikke alt, hvad virksomheden kommer til at vise os. Rygterne peger fortsat på, at Samsung går ind på markedet for fitnessringe med Galaxy Ring. Der er ikke så meget information tilgængelig endnu, men forventningen er, at den vil ankomme sammen med det nye flagskibssortiment.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.