Nokia anlægger sag mod Amazon og HP på grund af overtrædelse af videostreaming-patenter

Nokia logo

Nokia – den finske producent af teleudstyr sagsøger Amazon og HP for uautoriseret brug af en blanding af videostreaming-relaterede patenter. Nokia har lagt sag an ved en føderal domstol i Delaware og har også anlagt lignende retssager i Tyskland, Indien, Storbritannien og ved EU patent domstolen.

Nokia anlægger sag mod Amazon og HP på grund af overtrædelse af videostreaming-patenter
Nokia præciserer, at Amazon Prime og Twitch platforme bruger Nokia-patenteret teknologi til blandt andet videokomprimering, indholdslevering og indholdsanbefaling. HP-enheder skulle også have krænket Nokias patenterede videostreaming-teknologi.

Nokia hævder, at de tilbød Amazon og HP rimelige vilkår for at forhandle licenser til sin patenterede teknologi, men begge virksomheder afslog tilbuddene. Nokia er en førende R&D-aktør med over 140 milliarder euro i investeringer i de sidste 20 år med ejerskab af over 20.000 patentfamilier på tværs af forskellige lande.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.