Ny OnePlus 12R afsløres d. 23. januar: Her er de første officielle detaljer

OnePlus 12R


OnePlus, en førende aktør inden for global teknologi, annoncerer nu spændende nye funktioner i deres nyeste topmodel, OnePlus 12R. Dette produkt markerer den første lancering af OnePlus R-serien i Europa. OnePlus 12R skiller sig ud med sin avancerede skærm- og batteriteknologi og præsenterer det største batteri, der nogensinde er set i en OnePlus-smartphone.

OnePlus 12R, flagskibstelefonen med fokus på ydeevne, introducerer en revolutionerende skærm. Den fjerde generation LTPO 120Hz ProXDR. Med LTPO 3.0-teknologi, kendt fra OnePlus 11, tilpasser telefonen automatisk opdateringshastigheden for at optimere batterilevetiden. Den nyeste generation, LTPO 4.0, eksklusiv for OnePlus 12R, forbedrer denne evne, hvilket gør skærmens opdateringshastighed hurtigere, smartere og mere jævn end tidligere.

LTPO 4.0-teknologien muliggør skift mellem et bredere udvalg af opdateringshastigheder, herunder nye 90Hz og 72Hz, hvilket giver enestående ydeevne, uanset om brugeren spiller, ser film eller surfer i høj opløsning, samtidig med at batteriforbruget minimeres.

OnePlus’ største batteri nogensinde

OnePlus 12R er udstyret med det største batteri i seriens historie, med en kapacitet på 5.500mAh. Dette gør telefonen ideel til gaming og forlænger spilletiden betydeligt.

Batteriet i OnePlus 12R inkluderer SUPERVOOC hurtigopladning og OnePlus’ egen Battery Health Engine-teknologi, som sikrer, at batteriet forbliver effektivt længere end konkurrerende smartphones.

Detaljerne om de to nye flagskibstelefoner vil blive afsløret ved det globale “Smooth Beyond Belief”-lanceringsevent den 23. januar 2024 kl. 15.00 CET.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.