Nye Pixel Fold-leak viser en bred telefon

Pixel-Fold

Google Pixel Fold har været undervejs i et stykke tid nu, men vi fik vores første kig på enheden via uofficielle gengivelser i sidste måned. Nu har en pålidelig lækker sendt en 360-graders video og flere gengivelser.

Steve ‘OnLeaks‘ Hemmerstoffer og How to I Solve har udgivet gengivelser af enheden baseret på 3D CAD-design. Vi får også en 360-graders video, der viser Pixel Fold fra alle vinkler.

Videoen og gengivelserne ser ud til at være på linje med tidligere billeder delt af YouTuber Jon Prosser i sidste måned. Det betyder en særlig tynd formfaktor, et tredobbelt bagkamerasystem med en kamerastang, der minder om Pixel 7 Pro, og en centermonteret huludskæring til 5,79-tommer smartphone-skærmen.

Hvis man kigger på foldeskærmen, kan man se nogle rammer her, inklusive et selfie-kamera. Der er dog ingen tegn på nogen ansigtsgenkendelsessensorer her, hvis du håbede på tilbagevenden af Pixel 4s 3D-ansigtsoplåsningsteknologi. Under alle omstændigheder siges den foldeskærm at være 7,69 tommer på tværs.

Der blev også postet dimensioner og hævdede, at den måler 158,7 x 139,7 x 5,7 mm. Kamerabulen skulle være 8,3 mm tyk. Vi gætter på, at enheden vil være 11,4 mm tynd, når den er foldet eller 14 mm, når du tager kamerabjælken i betragtning.

Dimensionerne tyder på, at Pixel Fold faktisk vil være bredere end Galaxy Z Fold 4 og Oppo Find N, mens den er midt imellem med hensyn til højden. Til sammenligning måler Z Fold 4 155,1 x 130,1 x 6,3 mm, mens Oppos foldbare måler 132,6 x 140,2 x 8 mm.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.