iPhone Flip-konceptbilleder viser en fantastisk foldbar iPhone fra alle vinkler

iPhone Flip

Selvom Apple ikke har annonceret muligheden for en iPhone Flip, har det ikke forhindret eksperter i at spekulere i, at det vil ske. Udgivelsesdato-spekulationerne spænder fra Ross Young, der sagde, at den kunne komme allerede næste år, til Ming-Chi Kuo, der sagde, at man ikke ville forvente en foldbar iPhone før 2025.

Men vil det ligne en foldbar tablet? Eller bliver det en foldbar klaptelefon?

De seneste konceptgengivelser af den rygtede iPhone Flip peger mod den sidstnævnte type design. 4RMD, som tidligere har lavet gengivelser af rygtede iPhones, har givet os nye gengivelser af en iPhone 15 Flip, og de ser fantastiske ud.

Den foldbare klaptelefon 4RMD foreslår, har en indvendig 6,8-tommer Super Retina XDR-skærm, der kan holde op til 200.000 folder, og en lille ydre skærm til at vise klokkeslæt og nøglemeddelelser (størrelse ikke angivet).

Så smuk som den ser ud, er designet og specifikationerne ikke ligefrem banebrydende. Designet ligner stort set en iPhone 14 Pro med telefotokameraet fjernet for at give plads til den sekundære skærm. Det efterlader den med iPhone 14 Pros 48MP hovedkamera, en f/1.8 blænde og 12MP ultrawide sensor med en f/2.2 blænde.

Dette koncept har også den rygtede A17 Bionic, som vi forventer at se på næste års iPhone 15 Pro, Pro Max og/eller iPhone 15 Ultra-modeller (Ultra kunne erstatte Pro Max eller være dens eget tilbud).

En iPhone Flip behøver ikke nødvendigvis at være banebrydende. Den kunne bare foldes og ikke være for langt efter de bedste telefoner. Det er basalt set det som konkurrenter som Samsung og Oppo har gjort med deres seneste tilbud, og disse iPhone 15 Flip-gengivelse viser, hvordan Apple kunne gøre det samme.

Hvis de rygtede specifikationer bliver til virkelighed, ville Apples foldbare telefon være endnu tættere på deres flagskibstelefon, end Samsung Galaxy Z Flip 4 er på Samsung Galaxy S22 Ultra, hvilket ville være en gevinst for iPhone-brugere. Vi ville dog ikke blive overrasket, hvis en iPhone 15 Flip var baseret mere omkring basismodellen end Pro-varianten. Det ville betyde en A16 Bionic-processor og et 12 MP hovedkamera – ikke at disse specifikationer ville være dårlige, bare lidt skuffende.

Alligevel, med alle rapporterne omkring en forsinket foldbar, ville vi ikke regne med en iPhone 15 Flip, og måske heller ikke en iPhone 16 Flip.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.