OnePlus 12 lanceres en måned tidligere end OnePlus 11

Oneplus 12

OnePlus lancerer OnePlus 12 i Kina før resten af verden. Virksomheden har bekræftet på den kinesiske sociale medieplatform Weibo, at deres næste flagskib ankommer den 4. december kl. 19.00 lokal tid. Telefonens annoncering vil være fokus i OnePlus’ tiårs-jubilæumsfejring. Virksomheden blev grundlagt af Pete Lau og Carl Pei i december 2013.

OnePlus har ikke bekræftet en global lanceringsdato for telefonen. OnePlus 11 blev lanceret i januar i år, med en global afsløring, der fulgte i februar. Med OnePlus 12, der kommer næsten en måned tidligere end sin forgænger, kan vi se, at den nye telefon kommer på hylderne globalt allerede i januar 2024.

OnePlus 12 vil få alle former for ny hardware. Snapdragon 8 Gen 3 er allerede bekræftet, og det samme er en ny primær kamerasensor og en 64 MP periskoplinse. Det er også bekræftet, at telefonen har en “ProXDR”-skærm i 2K-opløsning.

Andre forventede specifikationer inkluderer en 32 MP selfie-sensor, et 5.400 mAh batteri med 100 W kablet opladning og 50 W trådløs opladning.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.