OnePlus giver en uklar tidshorisont for deres Android 13 beta-udrulning

Google udgav Android 13 til Pixel-telefoner tilbage i august, og betaversioner af opdateringen er siden langsomt kommet ud til andre Android-telefoner. Selvom Android 13 endnu ikke er bredt tilgængelig, har nogle producenter i det mindste givet en køreplan for, hvornår forbrugere kan forvente, at betaen kommer på deres enheder. OnePlus er den seneste producent, der tilbyder en tidslinje, men den er lidt vag.

Som ejere af OnePlus-enheder sikkert ved, hedder OnePlus’ version af Android 13 Oxygen OS. Virksomheden arbejder i øjeblikket på Oxygen OS 13, men udsender i mellemtiden en betaversion af opdateringen. Ligesom Samsung ruller virksomheden imidlertid betaen ud til sin portefølje af enheder i etaper. Forståeligt nok har mange ejere undret sig over, hvornår betaen kommer til deres telefon.

For at besvare det spørgsmål udgav virksomheden en Oxygen OS 13 beta-udrulningstidslinje på deres community-side. Den er dog ikke så detaljeret, som OnePlus-brugere havde håbet på.

Som du kan se på billedet ovenfor, er en stor del af OnePlus’ enheder planlagt til at få betaen engang i fjerde kvartal af 2022. Hvornår det præcis er, er dog ikke klart.

Ud over tidslinjen tilbød virksomheden dog en vis kontekst ved at besvare et par spørgsmål. Et af svarene forklarer, at “released”, der vises ved siden af navnet på enhederne, betyder, at den første åbne beta er blevet frigivet for den pågældende enhed i visse områder. Virksomheden forklarer også, at grunden til, at den lukkede/åbne beta kun er tilgængelig i visse områder, er på grund af brugervolumen og feedback, operatør TA og softwareudviklingsfremskridt.

I teksten skrevet med småt har du måske bemærket, at OnePlus oplyser, at Nord N20 SE forventes at få den stabile version af Oxygen OS 13 i første halvdel af 2023. Det er muligt, at OnePlus’ andre enheder kan følge efter omkring det tidspunkt.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.