OnePlus lancerer i dag OnePlus 10 Pro5G samt ny farvevariant af OnePlus Buds Pro

oneplus_10_pro

I dag lancerer OnePlus sin hurtigste smartphone nogensinde på det danske marked, nemlig den nye flagskibsmodel OnePlus 10 Pro5G til en vejledende udsalgspris fra 7.299 kr. Den nye premium smartphone, der er i handlen fra den 5. april, tilbyder bl.a. anden generation af Hasselblad kamera til mobilen, en 120 Hz-skærm med optimeret LTPO-teknologi samt nye funktioner, der gør smartphonen perfekt til gaming. Samtidig lancerer OnePlus sine trådløse høretelefonerne OnePlus Buds Pro i farven Radiant Silver.

I dag lancerer OnePlus den nye OnePlus 10 Pro5G i Europa (inklusiv Danmark), Indien og Nordamerika. Den nye smartphone er udstyret med anden generation Hasselblad kamera til mobilen, den hurtigste ydeevne i en OnePlus-smartphone til dato samt helt nye spilfunktioner, der gør telefonen til den ideelle gaming-telefon til spilentusiasten, der samtidigt holder af at tage gode billeder.

Samtidig lanceres de populære in-ears OnePlus Buds Pro i farven Radiant Silver, som tilbyder kraftig støjreduktion på op til 40 dB og 11 mm store dynamiske drivere, som giver en kraftig dyb bas. Den nye farve Radiant Silver er skabt ved hjælp af en proces, der kaldes vakuummetallisering, der betyder, at hovedtelefonerne ligner og føles som rustfrit stål. 

Kilde: OnePlus

“Vi er utroligt glade for at kunne præsentere OnePlus 10 Pro5G i Indien, Europa og Nordamerika sammen med OnePlus Buds Pro i Radiant Silver. Med anden generation af Hasselblad kamera til mobilen, super hurtig opladning og den bedste ydeevne i en OnePlus-smartphone til dato mener vi, at OnePlus 10 Pro5G er et flagskib, der er ekstremt konkurrencedygtigt i forhold til prisen,” siger Pete Lau, grundlægger af OnePlus. 

OnePlus 10 Pro5G er præinstalleret med OxygenOS 12.1 baseret på AndroidTM 12 og er tilgængelig i farverne Volcanic Black og Emerald Forest. 

Funktioner i den nye OnePlus 10 Pro5G

Professionelle kamerafunktioner med Hasselblad kamera til mobilen
Den nye OnePlus 10 Pro5G er udstyret med anden generation af Hasselblad kamera til mobilen med OnePlus Billion Color Solution, der gør det muligt at anvende Hasselblad Natural Color Calibration på over en milliard farver. Det betyder, at hvert af de tre bagsidekameraer på OnePlus 10 Pro5G er i stand til at optage i fuld 10-bit farvekvalitet og behandle 64 gange flere farver end smartphones, der skyder med 8-bit farver.

Derudover har OnePlus 10 Pro’s kamerasystem også et nyt ultravidvinkel-kamera, der tilbyder en synsvinkel på 150°, hvilket er op til fire gange bredere end ultravidvinkel-kameraer på andre smartphones, og som gør det muligt for brugerne at tage langt mere kreative billeder end hidtil.

Med Hasselblad Pro Mode får brugerne mulighed for at tage billederi 12-bit RAW på alle tre bagsidekameraer, der samtidig understøtter RAW+, der giver mulighed for billeder og video i høj kvalitet.

Movie Mode giver brugerne mulighed for at tilpasse forskellige parametre som fx ISO, lukkehastighed og hvidbalance før og under optagelsen. Derudover giver Movie Mode brugerne mulighed for at optage i et LOG-format uden en forudindstillet billedprofil, hvilket giver brugerne et tomt lærred til colourgrading i efterredigeringen. 

Hurtig ydeevne
OnePlus har tradition for at levere branchens førende ydeevne i deres smartphones, og OnePlus 10 Pro5G er ingen undtagelse. Med det kraftige Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform-chipset byder OnePlus 10 Pro5G på hardware fra allerøverste hylde. OnePlus 10 Pro5G er også udstyret med et 5-lags 3D Passive Cooling System – det mest avancerede kølesystem nogensinde i en OnePlus-telefon, som giver mulighed for at udnytte hardwaren maksimalt.
 

Strøm til en hel dag på bare 15 minutter
Med OnePlus’ hurtigste og mest effektive opladningssystem til dato – 80W SUPERVOOC – kan OnePlus 10 Pro5G opnå strøm til en hel dag på imponerende 15 minutter. Vil man have en fuld opladning, tager det ikke mere end 32 minutter at lade det imponerende store 5000 mAh-batteri fuldt op.
 

Forbedret skærmteknologi skaber en hurtigere og mere farverig oplevelse
OnePlus 10 Pro’s 6,7″ QHD+-skærm på 6,7″ forbedres yderligere af  LTPO 2.0-teknologi, der gør det muligt for enheden at justere opdateringsfrekvensen mellem 1 Hz og 120 Hz baseret på, hvilket indhold der vises. LTPO 2.0 er endnu hurtigere og mere dynamisk end sin forgænger, der debuterede i OnePlus 9-serien. Derfor bruger OnePlus 10 Pro’s skærm mindre strøm end skærme, der er fastlåst på en opdateringsfrekvens på 90 Hz.

Traditionelt har smartphones deres skærm kalibreret til et bestemt lysstyrkeniveau, hvilket betyder, at farverne kan blive mindre nøjagtige, hvis lysstyrken øges eller sænkes betydeligt. Med Dual Color Calibration er OnePlus 10 Pro’s skærm blevet kalibreret til to lysstyrkeniveauer – 500 nits og 100 nits – hvilket giver 50 % bedre farvepræcision, når OnePlus 10 Pro’s skærm vises ved lav lysstyrke.

OnePlus 10 Pro5G er den ideelle smartphone til gaming 
HyperBoost Gaming Engine gør OnePlus 10 Pro5G til den oplagte gaming-smartphone og byder på en række nye spilfunktioner, der er designet til at give en mere stabil og responsiv spiloplevelse. Disse omfatter bl.a. General Performance Adapter (GPA) Frame Stabilizer og O-Sync.

GPA Frame Stabilizer har til formål at reducere udsving i billedfrekvensen, når du spiller på OnePlus 10 Pro5G – skulle der ske fald i billedfrekvensen, sker det gradvist. 

O-Sync øger synkroniseringshastigheden mellem OnePlus 10 Pro’s processor og skærm op til en seksdobling. Det reducerer berøringsreaktionstiden med op til 30 millisekunder, hvilket betyder, at enheden reagerer hurtigere på hver berøring og swipe.

Pris og tilgængelighed

OnePlus 10 Pro5G og OnePlus Buds Pro kan forudbestilles fra i dag på oneplus.com og er i handlen i Danmark fra den 5. april 2022 til følgende priser:

  • OnePlus 10 Pro5G, 8 RAM + 128 GB, 7.299 kr.
  • OnePlus 10 Pro5G, 12 RAM + 256 GB, 7.999 kr.
  • OnePlus Buds Pro, 1.199 kr.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.