OnePlus Nord 3 pressegengivelser lækket, lanceringen nærmer sig

OnePlus Nord 3

OnePlus Nord 2 blev lanceret helt tilbage i juli 2021. Siden da har vi set OnePlus Nord 2T såvel som andre Nord enheder. Men vi har endnu ikke set en opfølgning.

Det kan ændre sig ret hurtigt. Takket være WinFuture har vi nu lækkede pressegengivelser af, hvad der ser ud til at være den sagnomspundne OnePlus Nord 3. Du kan se disse gengivelser ovenfor. Telefonen ser ud til at komme i to farver: en lysegrøn og en standard sort/grå. OnePlus vil sandsynligvis give disse farver en eller anden form for navn, men vi er ikke sikre på, hvad disse navne er.

Skarpsindige smartphone-fans vil bemærke, at denne telefon ser meget velkendt ud. Det skyldes, at dette næsten helt sikkert er et rebrand af OnePlus Ace 2V, en telefon, som virksomheden lancerede i Kina først i marts sidste år. Derfor ville vi forvente, at Nord 3 har mange af de samme specifikationer som den telefon.

Hvad angår en udgivelsesdato, betyder lækkede pressegengivelser som disse normalt, at en lancering er lige rundt om hjørnet. Vi forventer, at OnePlus afholder en lanceringsbegivenhed enten i juni eller begyndelsen af juli.

OnePlus Nord 3: Potentielle specifikationer

Baseret på de bekræftede specifikationer for Ace 2V, kan vi give et godt bud på hvad Nord 3 kunne komme med. Selvfølgelig kunne OnePlus ændre nogle eller alle specifikationerne på denne telefon, men det sker normalt ikke.

Du kan forvente en 6,74-tommer AMOLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed. Pixelantallet skulle være ret højt på 2.772 x 1.240. Indeni finder du sandsynligvis en MediaTek Dimensity 9000-processor med 5G-understøttelse. Vi vil sandsynligvis se 8 GB RAM i chippen.

På bagsiden kan du finde tre kameraer: et primært 50 MP, et 8 MP ultrawide og en 2 MP makro. Alt forsynes med et 5.000 mAh batteri med 80W kablet opladning. Vi forventer ikke, at trådløs opladning understøttes.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.