OnePlus Nord CE 3-specifikationer læk

OnePlus-Nord-CE-3

OnePlus Nord CE 2 blev lanceret tilbage i februar, efterfulgt af Nord CE 2 Lite 5G senere i april, og vi forventer en ny model, der kommer i begyndelsen af 2023. OnePlus Nord CE 3 og dens nøglespecifikationer lækket af tipster OnLeaks, og det viser, at den kommende telefon vil dele mange grundlæggende specs med CE 2 Lite 5G, med opgraderinger til forskellige dele.

Nord CE 3 siges at have en større 6,7-tommer FHD+ LCD med en 120Hz opdateringshastighed. Der er en Snapdragon 695-chipsæt ved roret hjulpet af 8/12 GB RAM og 128/256 GB lagerplads. Kameraerne får en opgradering med et 108MP hovedkamera sammen med et 2MP makromodul og en 2MP dybdehjælper.

Batteriet forventes at blive på 5.000 mAh, dog skulle den få 67W hurtig opladning denne gang. Telefonen forventes også at få en sidemonteret fingeraftryksscanner. OnePlus Nord CE 3 skulle lanceres omkring Q1 eller Q2 i 2023. Priser og tilgængelighed er stadig et mysterium på nuværende tidspunkt.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.