Sådan downloader og installerer du Google Play Butik

Google-Play-Store

Google Play Butik får hyppige opdateringer, hvilket er gode nyheder. Den knap så store nyhed er, at det kan tage uger, eller for nogle mennesker endnu længere, at få den seneste version. Den grundlæggende funktionalitet ændres aldrig, så det er ikke så slemt at sidde fast på en ældre version. Vi forstår dog trangen til at få den nyeste og bedste version på din enhed. Ønsker du at opdatere Google Play Butik på din enhed? Sådan gør du.

Bemærk venligst, at dette kun er til at downloade og installere Google Play Butik på Google Android-enheder. For ikke-Google Android-enheder, såsom Amazon Fire Tablet, skal du installere Google Account Manager, Google Services Framework og Google Play Services samt Play Butik i den rækkefølge.

Sådan opdaterer du Google Play Butik

Sådan opdaterer du Google Play Butik for at få den nyeste version, hvis den allerede er installeret på din enhed:

 • Åbn Google Play Butik.
 • Tryk på dit profilbillede i øverste højre hjørne, og tryk på Indstillinger.
 • Tryk på Om i rullemenuen.
 • Til sidst skal du trykke på knappen Opdater Play Butik.
 • Hvis din Play Butik har brug for en opdatering, får du en opdatering. Ellers fortæller den dig, at din Play Butik er opdateret.

Dette er den nemmeste og mest effektive måde at få den nyeste version af Google Play Butik på. Generelt skal den være opdateret hele tiden, da den opdateres i baggrunden. Dette er dog den nemmeste metode at sikre sig.

Sådan downloader og installerer du Google Play Butik

Denne metode virker kun på enheder, der kører Android 8.0 Oreo eller nyere. Bemærk, at du også skal have Google Play-tjenester installeret, for at Play Butik kan fungere korrekt.

 • Tjek din nuværende version (hvis du opdaterer) – Gå ind i Play Butik, tryk på dit profilbillede, og gå ind i Indstillinger. Tryk på sektionen Om, og du kan finde Play Butik-versionen der.
 • Download APKMirror Installer – Denne app hjælper dig med at installere APK’er, der er downloadet fra APKMirror. Tryk her for at gå til Play Butik og downloade den.
 • Download en Google Play Butik APK – Dit bedste bud på dette er APKMirror, da det er en pålidelig og troværdig kilde. Du kan finde Google Play Butik APK’er her. Brug din nuværende version som reference til at finde den seneste version.
 • Installer APKMirror Installer – Du skal bruge denne for at installere enhver moderne APK, du får fra APKMirror. Heldigvis er det gratis i Play Butik her.
 • Installer Google Play Butik – Åbn APKMirror Installer og vælg indstillingen Gennemse filer. Find den APK, du downloadede, og tryk på den. Tryk på indstillingen “Installer pakke”, og vælg derefter at se en annonce og installere.
 • Håndter tilladelser – Endelig åbner Android prompten Installer ukendte apps. Tryk på APKMirror Installer for at give den tilladelse til at installere APK. Tryk på tilbage-knappen for at gå tilbage til appen.
 • Afslut installationen af Play Butik – Installationsprogrammet vil derefter køre og installere Google Play Butik.

Det burde være hele processen. Der er mange versioner af Google Play Butik, og nogle er endda til andre enheder som Android TV eller Wear OS. Hvis installationen ikke virker, skal du dobbelttjekke, at du har den korrekte APK-version, og at du har den version, der understøtter din enhed.

Alternativ metode til før-Android 8.0 Oreo

Android enheder før 8.0 Oreo har en anden måde at udføre ovenstående opgaver på. De er næsten ens, men i en anden rækkefølge, og du skal gøre et par ting anderledes.

 • Håndter tilladelser – Gå ind i dine telefonindstillinger og derefter til Sikkerhed. Derfra skal du markere feltet ud for muligheden Ukendte kilder. Denne indstilling giver dig mulighed for at sideloade APK’er.
 • Find ud af, hvilken version du har brug for (hvis du opdaterer) – Åbn din Play Butik, gå ind i Indstillinger, og find din aktuelle version.
 • Download en Google Play Butik APK – Brug linket ovenfor til APKMirror for at finde en Google Play Butik APK. Sørg for at dobbelttjekke din nuværende version for at få den rigtige.
 • Installer APKMirror Installer – Du kan trykke her for at gå til Play Butik og downloade den.
 • Installer Google Play Butik – Åbn APKMirror Installer, brug indstillingen Gennemse filer til at finde din APK-download, og installer den. Da du allerede har behandlet tilladelser tidligere, bør den installeres med det samme.
 • Virkede det ikke? Prøv dette – Download en filbrowser (enhver skulle gøre det). Åbn filbrowseren, fortsæt til din downloadmappe, og prøv at installere den derfra. Nyere APK-filer kommer i bundter og kræver noget mærkeligt at installere, derfor APKMirror Installer. Men hvis du stadig bruger meget gamle versioner af Play Butik, kan de stadig være originale APK’er, og du kan installere dem fra enhver filbrowser.

Ligesom det forrige afsnit, hvis installationen mislykkes, er det højst sandsynligt på grund af en inkompatibel APK. Dobbelttjek din version, og prøv at downloade en anden APK-fil.

Læs også: Bedste gratis Android-emulatorer

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.