OnePlus Open kunne have den skarpeste foldbare skærm

OnePlus Open
Kilde: SmartPrix/Steve Hemmerstoffer

OnePlus Open lanceres ikke i denne måned, som tidligere forventet, men det har ikke forhindret rygtemøllen i at komme med ny information om den kommende foldbare telefon. Denne seneste lækage handler ikke ligefrem om OnePlus Open, men om en anden telefon, der formodes at være den samme enhed med et andet navn – OPPO Find N3.

Ifølge Digital Chat Station vil OPPO Find N3 have den højeste pixeltæthed af alle de foldbare smartphones på markedet lige nu. Lækeren hævder, at Find N3 kommer med en 7,82-tommer hovedskærm med en opløsning på 2.268 × 2.440 og en pixeltæthed på 426 PPI.

Til sammenligning måler Samsung Galaxy The Z Fold 5’s indvendige skærm 7,6 tommer og har en opløsning på 1.812 x 2.176 med en pixeltæthed på 373 PPI. Det betyder ikke kun, at OPPO Find N3, også kaldet OnePlus Open, har en større indvendig skærm sammenlignet med Galaxy Z Fold 5, men den kan også have en skarpere og mere detaljeret skærm.

Den ydre skærm på OPPO Find N3/OnePlus Open forventes også at have en højere opløsning på 2.484 x 1.116 end Galaxy Z Fold 5’s 904 x 2.316 dækskærm.

Hvordan er en OPPO Find N3-lækage knyttet til OnePlus Open, spørger du? Der er meget stærke indikationer på, at OnePlus Open vil være en global version af Find N3, som kun er til Kina. Begge telefoner bliver trods alt lavet af det samme firma. Den betroede lækker Yogesh Brar har også tidligere nævnt, at OnePlus Open vil være en kopi af Find N3, inklusive specifikationer.

Af andre nyheder, så er farverne på OnePlus Open også lækket, takket være Max Jambor. Han siger, at telefonen kommer i Voyage Black og Emerald Eclipse muligheder, som begge lyder som mørke nuancer, så forvent ikke lyse og solrige farver fra OnePlus.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.