OnePlus Pad Go design og lanceringsdato afsløret

OnePlus Pad

Vi har vidst i et par uger nu, at OnePlus arbejdede på OnePlus Pad Go. OnePlus Indien begyndte at tease Android-tabletten i sidste uge, og vi har nu fået et godt kig på tabletten og antydninger til en lanceringsdato.

OnePlus India postede et billede på X, der viser bagsiden og forsiden af OnePlus Pad Go. Billedet afslører en tablet, der ligner standardmodellen, bortset fra en tofarvet bagside på Go-enheden.

Ellers har du en tablet med tænd/sluk-knappen på venstre kant og lydstyrketaster øverst. Vi kan ikke se bunden, men det er normalt at placere USB-C-indgang og højttalergitre her.

Hvad angår lanceringsvinduet, havde OnePlus oprindeligt skrevet på X, at tabletten “kommer snart”, før de bekræftede lanceringsdatoen den 6. oktober til nogle journalister.

Vi ved ikke meget omkring OnePlus Pad Go-specifikationerne endnu, bortset fra, at den vil have en 2,4K-skærm og et 7:5-formatforhold. Men vi forventer, at virksomheden laver et par nedgraderinger for at nå en lavere pris, såsom en mellemklasse-chip og formentlig et plastikdesign. Når vi siger det, håber vi, at den nye model bevarer den gamle tablets 67W kablede opladningshastigheder.

Der er heller ikke noget officielt om priser endnu.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.