iPhone 15 Pro Max-ordrer står over for forsinkelser – produktionsproblemer kan være årsagen

iPhone 15 Pro Max

Hvis du havde overvejet at få en iPhone 15 Pro Max, ved du måske allerede, at telefonen står over for nogle forsinkelser – mindst en måned på dette tidspunkt. I mellemtiden ser det ud til, at iPhone 15 stadig er tilgængelig på udgivelsesdagen. Hvorfor? Analytiker Ming-Chi Kuo giver de produktionsproblemer skylden, som han har brugt de sidste par måneder på at advare folk om.

Kuo har offentliggjort en rapport omkring den første weekend vedrørende iPhone 15-forudbestillinger, og tilsyneladende sælger iPhone 15 Pro Max ret godt indtil videre – tilsyneladende hurtigere end efterspørgslen efter iPhone 14 Pro Max denne gang sidste år.

Men efterspørgslen er ikke det eneste, der påvirker ventetider på iPhone 15 Pro Max. Kuo har været meget højlydt om produktionsproblemer, der angiveligt påvirker iPhone 15 Pro Max – til det punkt, at der var rygter om, at telefonens frigivelse kunne blive forsinket som følge heraf.

Specifikt det faktum, at masseproduktionen begyndte senere end normalt, og takket være “mere udtalte” produktionsudfordringer sammenlignet med andre iPhone 15 modeller.

Der var også rygter om, at iPhone 15 Pro kunne blive udsat for forsinkelser på grund af dens skærm, selvom tingene kan have ændret sig mellem nu og juli. Mens leveringsestimaterne for telefonen ser ud til at være blevet skubbet en smule tilbage, ser det kun ud til, at man skal vente 2 eller 3 uger.

Men uanset hvilke problemer Apple havde, har det også påvirket Pro Max-modellen, og alle disse potentielle problemer har bare hobet sig op – især kombineret med potentielt uventet efterspørgsel.

Kuo hævder også, at efterspørgslen efter iPhone 15 og 15 Plus er “omtrent på niveau med sidste år”, hvilket sandsynligvis ikke er godt taget i betragtning af, hvor upopulær iPhone 14 Plus var. Kuo siger, at efterspørgslen efter iPhone 15 Pro også er svagere end iPhone 14 Pro. Tilsyneladende skyldes dette sandsynligvis et “skifte af flere premium-brugere til iPhone 15 Pro Max”. Det kan også bidrage til de mindre alvorlige leveringsforsinkelser denne gang, selvom jeg formoder, at salget kan stige, hvis iPhone 15 Pro Max-leverancerne falder yderligere.

I øjeblikket er neutralt og hvid titanium Pro Max-modeller de værst ramte af forsinkelser, med estimater på 7 til 8 uger for alle lagermuligheder i skrivende stund. I mellemtiden er sort og blå titanium modellerne skubbet tilbage til 4-5 uger. Så hvis du er desperat efter at få en Pro Max snart, og er ligeglad med farven, er disse to dine bedste muligheder.

Sidste år var der forsinkelser på iPhone 14 Pro og Pro Max, der strækkede sig helt ind i det nye år. Det er uklart, hvad der kan ske i år, men hvis du snart vil have en iPhone 15 Pro Max, må du hellere få foretaget ordre så hurtigt som muligt – for der er rimelige odds på, at ventetider kun bliver længere og længere.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.