iPhone 15-efterspørgslen forventes at være lavere end for iPhone 14

iPhone 15

iPhone 15-modellerne forventes at ankomme til efteråret med en prisstigning og slankere rammer. Interessant nok vurderes efterspørgslen efter den kommende serie lige nu at være lavere, end den var for iPhone 14-serien, da den udkom sidste år.

I hvert fald i ifølge den kendte forsyningskæde analytiker Ming-Chi Kuo. I sin seneste rapport siger han ligefrem: “efterspørgslen efter iPhone 15 er lavere end iPhone 14”.

Dette er selvfølgelig kun en den nuværende prognose. Tingene kunne ændre sig. Ifølge Kuo, “medmindre efterspørgslen efter iPhone 15 er bedre end markedets forventninger efter lanceringen, vil de fleste af leverandørerne stå over for vækstpres” i anden halvdel af året.

Det er dog ikke kun iPhones. “Forsendelsesprognoser for Apples hardwareprodukter i 2H23 er næsten universelt svagere” sammenlignet med sidste år (“2H23” er anden halvdel af 2023, hvis du skulle undre dig).

En ting, der kan ændre prognosen, er, at Apple klart indikerer “at de er positive omkring markedets efterspørgsel i 2H23 eller 2024”. Indtil videre er det ikke sket, men det kan stadig ske.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.