iPhone 15 Pro designopgradering er netop bekræftet i ny rapport

iphone 15 pro design

Rygter har cirkuleret i flere måneder om, at den kommende iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max vil have vildt tynde rammer som en del af Apples langvarige vision om at skabe en ren kantløs iPhone. Bloombergs Mark Gurman bekræftede dette i sit seneste Power On-nyhedsbrev, hvor han tilskriver designopgraderingen til noget ny teknologi, som Apple har taget i brug i sin iPhone-fremstillingsproces: overstøbning med lavt indsprøjtningstryk eller “LIPO”.

“Den nye proces vil formindske kantstørrelsen omkring skærmen til 1,5 millimeter (fra omkring 2,2 millimeter på nuværende iPhones),” sagde han.

Som Gurman bemærker, så vi først Apple bruge LIPO med Apple Watch Series 7 til at barbere dens kanter ned for at få en større skærm uden at øge størrelsen på kabinettet. Apple planlægger også at inkorporere denne teknologi i sine iPad-modeller, tilføjede han.

Gurman bekræftede også et andet iPhone-rygte: Hakket på Standard iPhone 15-linjen vil forsvinde, og vil i stedet få Dynamic Islands . Vi har tidligere set gengivelser, der har peget på Apples planlagte designændring. Her bliver alle fire modeller i iPhone 15-familien vist med Dynamic Island i stedet for kun på de dyrere modeller, som det er med iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max.

Apples store planer for iPhone 15 Pro-linjen

Ud over de nye skærme skulle iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max klar få en række nye interessante opgraderinger. Gurman sagde, at Apples næste generation af premium-smartphones får “den største opdatering, siden enheden tilføjede 5G-kapacitet for tre år siden.”

Andre rygter om opgraderinger inkluderer USB-C-opladning, et periskop-telekamera eksklusivt til Pro-modellerne, et nyt 3nm A17 Bionic-chipsæt for øget ydeevne og en ny brugerdefinerbar Action-knap. Det er nok at holde øje med, når telefonerne lanceres i september.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.