Pixel 8 Pro klarer sig bedre end iPhone 15 Pro Max i holdbarhedstest

Google-Pixel-8-Pro-holdbarhedstest

De nye Pixel 8 og Pixel 8 Pro er her, og de bringer en masse forbedringer i forhold til deres forgængere. Mens Tensor G3, skærmen, kameraet og AI-funktionerne er de primære højdepunkter, er der en masse andre ændringer, der også giver en bedre oplevelse end forgængeren. For eksempel har Pixel 8 Pro klaret sig bedre i holdbarhedstest end enheder som Pixel 7 Pro og iPhone 15 Pro Max.

YouTuber Zac fra JerryRigEverything-kanalen udsatte Pixel 8 Pro for hans række af holdbarhedstests.

Der var ikke nogen reelle overraskelser i Pixel 8 Pro’s holdbarhedstest. Telefonen fungerer som forventet i alle testene. Skærmen brænder ud, når den udsættes for flammer i et stykke tid, men det er usandsynligt, at du holder en telefon tæt på en flamme alligevel.

I bøjningstesten overlever Pixel 8 Pro uden at knække bagsiden, som iPhone 15 Pro Max gjorde, eller knække rammen nær antennelinjerne, som Pixel 7 Pro gjorde.

Vi er glade for at se Pixel 8 Pro gøre det godt. Denne holdbarhedstest tilføjer kontekst til Googles løfte om ikke kun at holde Pixel 8 Pro opdateret i syv år, men også levere reservedele til reparationer i syv år. Pixel 8 Pro, der overlever holdbarhedstesten, giver os tillid til, at telefonen har potentialet til at holde i et par år uden at give brugerne problemer.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.