Google bekræfter, at Pixel 8-serien vil understøtte tabsfri USB-lyd i fremtiden

pixel 8 specs

Google introducerede lossless audio eller tabsfri USB-lyd med Android 14 beta 2. Funktionen lover lydoplevelser på et ekstremt højt niveau ved brug af kompatible USB-headset med ledning. Når funktionen er tilgængelig, vil du være i stand til at lytte til ukomprimeret musik, som den oprindeligt blev lavet.

Google har nu bekræftet, at tabsfri USB-lyd vil komme til Pixel 8-serien og telefoner fra andre firmaer meget snart. Som svar på et spørgsmål under en Reddit AMA sagde Googles VP of Engineering, Dave Burke, “Dybest set, hvad funktionen (tabsfri USB-lyd) gør, er at sikre en perfekt lyd, så lyden omgår lydmixeren, eventuelle behandlingseffekter osv. Vi” har tilføjet OS-understøttelse – så næste skridt er support fra enhedsproducenter og app-udviklere.”

Burke sagde, at Pixel 8 og 8 Pro forventes at få en tabsfri tilstand med fremtidige softwareimplementeringer. Men før det sker, skal appudviklere tage den nye API til tabsfri lyd for at drage fordel af funktionen. Når de gør det, kan lyd sendes direkte over USB uden mix, lydstyrkejustering eller behandlingseffekter.

Så når funktionen kommer på Pixel 8-serien og andre Android 14-telefoner, vil brugerne være i stand til at tilslutte kablede hovedtelefoner til enhederne og lytte til tabsfri lyd, forudsat at de har adgang til sådanne lydfiler eller abonnerer på tabsfri musikstreamingtjenester som Apple Music, TIDAL og Amazon Music. Spotify forventes også at lancere et nyt tabsfri streaming-abonnement kaldet Spotify HiFi, men den nøjagtige dato for udgivelsen er stadig ukendt.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.