OnePlus 12 kunne slå Pixel 8 Pro på dette område

OnePlus 12

Vi er næsten færdige med årets store telefonudgivelser, hvilket betyder, at det er tid til at se frem til, hvad der kommer næste år. Når det kommer til Android-flagskibs-smartphone, så vil Snapdragon 8 Gen 3 betyde en ny generation af flagskibe, der er bedre end deres forgængere. Når det er sagt, har vi nu flere detaljer om OnePlus 12, og hvordan den vil være en opgradering i forhold til den nuværende OnePlus 11.

Den kendte lækker Digital Chat Station har delt skærmspecifikationer af den påståede OnePlus 12 på Weibo.

Ifølge dem har OnePlus skiftet skærmen på den kommende OnePlus 12. Den nye skærm er fra BOE, med 6,82-tommer og en opløsning på omkring 3.168 x 1.440, mens den bibeholder den 120Hz opdateringshastighed og LTPO-teknologi, som tidligere læk har nævnt. .

Tidligere lækager har foreslået en 6,7-tommer skærm, på linje med tidligere OnePlus flagskibe. Disse 6,7-tommer skærme har dog været tilbøjelige til at få problemer med grønne linjer, så skift til en anden skærm kan hjælpe med at afhjælpe problemet. En større skærm ville være en væsentlig afvigelse, hvilket fører til en nyere krop med større dimensioner.

Derudover kunne OnePlus 12 også komme med 2.160Hz PWM-dæmpning for at reducere øjentræthed i scenarier med lavere lysstyrke. Den maksimale lysstyrke siges også at være 2.600 nits, højere end Pixel 8 Pro’s 2.400 nits.

I et separat indlæg nævnte Digital Chat Station også, at OnePlus 12 kommer med Snapdragon 8 Gen 3. Telefoner med denne chip forventes også at blive lanceret tidligere end normalt.

Vi håber at lære mere om OnePlus 12 i de kommende uger.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.