Realme introducerer verdens hurtigste smartphone-opladningsteknologi

Kilde: Realme

Realme er klar til at deltage i dette års MWC i Barcelona og de regner med at introducere mindst et par produkter til det globale publikum. Smartphone-producenten siges at lancere sin flagskibstelefon Realme GT 2 Pro og verdens hurtigste smartphone-opladningsteknologi på konferencen.

Mens virksomheden har delt en teaser på sociale medier, har de endnu ikke afsløret nogen detaljer om denne nye teknologi. Virksomheden siger, at de planlægger at investere “70% af R&D (Research and developmen)-ressourcerne i at introducere banebrydende innovation, hvor hurtigopladningsteknologi er et nøglekomponent.”

Realme var en af de første til at annoncere 125W UltraDart-opladningsteknologien, men virksomheden har stadig ikke introduceret en smartphone, der kan understøtte denne 125W hurtig-opladning.

Der er allerede gået rygter om, at virksomheden arbejdede på en 150W opladningsteknologi, som er bygget på Oppos 160W opladningsteknologi og ville planlægge at annoncere det på MWC.

Kilde: GizmoChina

En GizmoChina-rapport antyder dog, at Realme muligvis annoncerer en 200W opladningsløsning. Den opladningsklods, som rapporten viser, har modelnummer VCK8HACH og et maks. på 200W (20V – 10A). Billedet af strømklodsen, der er delt i denne rapport, understøtter også USB PD (PowerDelivery) op til 45W.

I øvrigt holdes den nuværende rekord for hurtigste opladningsteknologi af Xiaomi. Virksomheden har allerede fremvist en 200W opladningsløsning, der kunne oplade et 4000 mAh batteri på kun 8 minutter. Derfor, hvis Realme faktisk søger at vinde denne eftertragtede titel, så har de brug for en løsning, der kan slå rekorden sat af Xiaomi. Måske har de knækket koden – det vil kun tiden vise.

Xiaomi introducerede for nylig sin Xiaomi 11i HyperCharge og Xiaomi 11T Pro med 125W opladningsteknologi, som kunne oplade telefonen på under 20 minutter. Den nyligt introducerede RedMagic 7 Pro fra Nubia kommer med en 165-opladningsteknologi, men telefonen oplader kun ved 135W.

Denne teknologi kræver, at alt er i den ideelle tilstand for at give de bedste resultater. Løsningen, som Realme ser ud til at reklamere med, vil sandsynligvis være hurtigere end det, Xiaomi allerede har på markedet – dog vil kun tiden vise, om den kommer ud til offentligheden.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.