Rigtige billeder af OnePlus 12 dukker op for første gang

Oneplus 12

Påståede billeder fra den virkelige verden af OnePlus 12 er lækket. Billederne er blevet delt af lækkeren Abhishek Yadav og Ice Universe på X (tidligere Twitter), hvor tipperen Max Jambor bekræfter, at telefonen faktisk er OnePlus 12.

Billederne ser ud til at stamme fra en officiel OnePlus-OPPO-BOE-begivenhed afholdt tidligere i dag. OnePlus offentliggjorde også information fra begivenheden på sin Weibo-kanal, hvilket bekræftede, at OnePlus 12 vil have “den mest avancerede 2K-skærm” lavet af den kinesiske skærmproducent BOE. Tidligere lækager har antydet, at flagskibet kommer udstyret med en 6,82-tommer 120Hz LTPO-skærm, og OnePlus har nu bekræftet en del af denne information.

OnePlus 12 siges også at have en skærmopløsning på 3.168 x 1.440. Virksomheden har netop afsløret, at det bliver den “lyseste skærm i verden” med “langt mere end” 2.600 nits maksimal lysstyrke. Det er et stort spring sammenlignet med OnePlus 11, som har 1.300 nits maksimal lysstyrke.

Læs også: Oneplus 12 kommer måske med trådløs opladning

De lækkede OnePlus 12-billeder viser også telefonens centerplacerede selfie-shooter, et klart billede af Alert Slideren til venstre på skærmen og tænd/sluk- og lydstyrketasterne på højre side. Bagsiden af telefonen er synlig på et af de to lækkede OnePlus 12-billeder. Det bagerste kamerahus er dog skjult af en slags dæksel.

Vi har allerede set gengivelser af OnePlus 12 fra den pålidelige lækker Steve ‘OnLeaks’ Hemmerstoffer, og disse nye billeder ser ud til at stemme overens med det, vi så tidligere. Hovedkamera-området er også synligt i de lækkede gengivelser, med et design svarende til OnePlus 11, dog med et periskopkamera i bunden af øen.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.