Sådan opdaterer du dit Apple Watch

Sådan opdaterer du dit Apple Watch

At vide, hvordan du opdaterer dit Apple Watch er en vigtig ting, der skal tages hånd om med jævne mellemrum for at sikre langvarig brug af din Apple wearable. At holde din enhed opdateret vil sørge for at alle de seneste fejlrettelser samt sikkerhedsforbedringer er tilføjet. Nogle watchOS-opdateringer er nødvendige, for at dine Apple Watch-data løbende kan synkroniseres med din iPhone.

At vælge ikke at opdatere kan forstyrre din enhed, da din iPhone og Apple Watch kan køre på forskellige softwareopdateringer, hvilket potentielt kan afbryde den konstante synkronisering og pausemeddelelser, dataoverførsel og mere. Lang historie kort, du bør altid tjekke for Apple Watch-softwareopdateringer og installere dem, så snart de bliver tilgængelige.

Hvis du prøver at finde ud af, hvordan du opdaterer dit Apple Watch, så gennemgår vi det med dig. Nedenfor har vi inkluderet en trin-for-trin guide til opdatering af et Apple Watch.

Som disclaimer, så er der til guiden brugt et Apple Watch Series 4. Det vil også fungere til Apple Watch Series 8 og Apple Watch Ultra og enhver ældre enhed, du opdaterer til watchOS 9.

Sådan opdaterer du Apple Watch: en trin-for-trin guide

Du kan starte processen med dit Apple Watch, men det er vigtigt at bemærke, at du ikke kan afslutte opdateringen af dit Apple Watch uden en parret iPhone, så sørg for at have den ved hånden, før vi dykker ind. Nogle gange vil du se en iPhone-advarsel, der siger “Din Apple Watch-softwaren er forældet,” hvilket signalerer, at der er en ny opdatering tilgængelig.

  1. Tryk først på den digitale krone for at starte hovedmenuen

2. Find derefter ikonet Indstillinger og tryk på det for at få vist en ny menu.

3. Tryk derefter på indstillingen “Generelt“.

4. Tryk på muligheden ‘Softwareopdatering‘. Den skulle vise alle tilgængelige softwareopdateringer. Og hvis der ikke er nogen, skal der stå “Apple Watch er opdateret.”

Gå videre og vælg ‘Download & Installer‘ for at starte. Det næste trin kræver din parrede iPhone, så sørg for at have den ved hånden.

5. Dit Apple Watch skulle nu bede dig om at bekræfte installationen via ‘Watch’-appen på din telefon. Så når du har fået fat i din iPhone, skal du starte appen.

6. Tryk derefter på indstillingsmuligheden “Generelt“, som skulle vises på hovedskærmen.

7. Vælg muligheden ‘Softwareopdatering‘. Du skulle nu være i stand til at trykke på ‘Installer’ for at processen starter.

En ting at bemærke er, at for at installere en watchOS-opdatering skal dit Apple Watch være tilsluttet en oplader og oplades op til mindst 50%. Sørg desuden for, at dit Apple Watch også er inden for rækkevidde af din iPhone og er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk.

8. Når opdateringen er færdig med at installere, bør dit Apple Watch nu være opdateret til det nyeste watchOS. Tillykke! Dette trin er valgfrit, men for at sikre, at dit Apple Watch altid er opdateret, skal du gå tilbage til kategorien ‘Softwareopdatering’ i Indstillinger i Watch-appen og slå ‘Automatiske opdateringer‘ til.

Flere Tech Guides

Nu hvor du ved, hvordan du opdaterer dit Apple Watch, vil du også gerne gøre det for din anden Apple-teknologi. Lær, hvordan du opdaterer en Mac, hvordan du opdaterer en iPad, og hvordan du opdaterer en iPhone.

About Anders Buhl 983 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.