Sådan opdaterer du en iPad

Sådan opdaterer du en iPad

Når du ved, hvordan du opdaterer en iPad, har du snart en forbedret enhed i dine hænder. Når alt kommer til alt, mens iPads ofte betragtes som nogle af de bedste tablets, der findes, vil din kun forblive sådan, hvis du holder den opdateret, hvilket sikrer, at du har det allernyeste iPadOS-operativsystem installeret med alle de ekstra godbidder, der følger med.

Samtidig vil du gøre din iPad mere robust og beskytte den mod potentielle hackere ved at drage fordel af eventuelle sikkerhedsopdateringer. En ny iPadOS-version vil også fjerne eventuelle softwarefejl, så du bør finde ud af, at din enhed kører mere jævnt som et resultat deraf.

I denne artikel ser vi på, hvordan du manuelt kan opdatere din iPad, mens vi også forklarer, hvordan du kan automatisere processen, så den bliver meget mindre besværlig. Med alt det i tankerne, lad os fortsætte. Her er hvordan du opdaterer en iPad.

Sådan opdaterer du en iPad

  1. Åbn appen Indstillinger
  2. Vælg Softwareopdatering
  3. Download og installer
  4. Indtast din adgangskode
  5. Tryk på Accepter (to gange)
  6. Tryk på Installer nu

Læs videre for at se mere detaljerede instruktioner for hvert trin.


  1. Åbn appen Indstillinger, tryk på Generelt og vælg derefter Softwareopdatering.
Sådan opdaterer du en iPad

2. Dette fører dig til siden Softwareopdatering, hvor du kan se, om der er en opdatering tilgængelig (hvis ikke, kan du se, at iPadOS er opdateret).

Herfra kan du blot trykke på Download og installer.

3. Du kan dog også trykke på Automatiske opdateringer.

4. Hvis du trykker på Automatiske opdateringer, får du måder at fremskynde softwareopdateringsprocessen. For eksempel kan du slå Download iPadOS-opdateringer til – dette sikrer, at opdateringer er klar og venter på installation.

Hvis du slår Installer iPadOS-opdateringer til, bliver du bedt om at opdatere din iPad – du behøver ikke at blive ved med at tjekke siden Softwareopdatering.

Du vil måske også slå sikkerhedsrespons og systemfiler til. Hvis du gør det, vil du sikre, at systemsårbarhedsrettelser bliver foretaget på din iPad. Du skal genstarte iPad’en for at fuldføre installationen.

5. Hvis du har trykket på Download og installer, skal du indtaste din iPad-adgangskode.

6. På dette tidspunkt skal du acceptere betingelserne, så tryk på Accepter, og tryk derefter på Accepter igen. Før opdateringen begynder at downloade, skal du kontrollere, at din iPad er tilsluttet Wi-Fi – det sparer dig for en masse data.

7. Når opdateringen er blevet downloadet, skal du trykke på Installer nu. Opdateringen installeres, og din iPad genstarter.

Det kan tage et stykke tid, så vær tålmodig. Det er en god idé at oplade din iPad under denne proces.

Og det var så det – du kan nu opdatere en iPad. Hvorfor ikke gå hele vejen og lære, hvordan du opdaterer en iPhone, hvordan du opdaterer en Mac og hvordan du opdaterer et Apple Watch

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.