Samsung Galaxy S23 farver – mulige farvalg til Samsungs næste telefoner

Farvemuligheder genererer altid stor interesse forud for en større smartphone-lancering, og Samsung Galaxy S23-farverne producerer lige så meget snak forud for den forventede ankomst den 1. februar af de nye telefoner. Når alt kommer til alt, er en telefons farver normalt det første, du ser, når du hiver din telefon frem, og den farve, du vælger, siger i sidste ende meget om din egen personlige stil.

Så hvilke farvevalg vil Galaxy S23 tilbyde, når den telefon kommer om mindre end to uger? Vi har allerede en tidlig idé.

Det er fordi lækager og rygter har malet et ret klart billede af, hvad Samsung har planlagt for sine kommende flagskibe forud for sin Samsung Unpacked-begivenhed den 1. februar. Vi forventer tre nye modeller, med de største ændringer potentielt planlagt til Samsung Galaxy S23 Ultra.

Hvad angår Galaxy S23-farver, du kan forvente, hvis du får telefonen, har vi set en hel del gengivelser nu baseret på aktuelle rygter, inklusive “officielle” Galaxy S23-gengivelser og “rigtige” Galaxy S23-gengivelser. Så vi har en generel idé om, hvilke farver Samsung overvejer, og hvordan de kan se ud på telefonproducentens nye enheder.

Her er en opsummering af Galaxy S23-farverygter, og hvad tidligere Galaxy S-modeller kan fortælle os om Samsungs planer.

Samsung Galaxy S23 farver: Rygtede muligheder

For nylig har vi set lækkede officielle Samsung Galaxy S23-gengivelser fra Roland Quandt på WinFuture og “rigtige” Samsung Galaxy S23 Ultra-gengivelser skabt af det hollandske websted Nieuwe Mobiel og tweeted af den kendte lækker Ice Univers. Det hollandske websted har også delt Galaxy S23 Plus-gengivelser, hvilket giver os forhåndsvisninger af alle tre potentielle modeller.

Disse gengivelser ser ret gode ud og viser begge telefoner i farver kaldet Mystic Lilac, Cotton Flower (en guld/hvid farve), Botanic Green og Phantom Black. Disse er i tråd med vores oprindelige forventninger sat af analytiker Ross Young, der var sort, beige, grøn og lys pink.

Case maker Mobile Fun tilføjede også deres syn på sagen, og postede, hvad de kalder, tidlige kig på Galaxy S23 covers i forskellige farver. Ovenfor kan du se nogle Galaxy S23 covers i både Camel og Lilac, som kunne være stand-ins til lavendel og beige. Imidlertid ser de nyere gengivelser ud til at have afkræftet de særlige nuancer, der vises her.

Der har været flere rygter om Galaxy S23-farver i optakten til disse gengivelser, men den indledende rapportering om potentielle S23-farvemuligheder kom fra en pålidelig kilde. Ross Young er administrerende direktør for Display Supply Chain Consultants og nyder i den rolle en vis indsigt i forsyningskæden for telefonproducenter. Tilbage i oktober tweetede Young, at Galaxy S23-serien ville komme i sort, beige, grøn og lys pink. De gengivelser, vi har set siden da, har stort set holdt sig til disse farver, selvom nuancerne har varieret fra gengivelse til gengivelse i visse tilfælde.

Hvis disse forventninger holder stik, er det en lille afvigelse fra, hvad Samsung tidligere har gjort med sine flagskibstelefoner. Typisk, mens der er nogle få farver, der er konsistente på tværs af Galaxy S-serien, tilbyder Samsung også en farve eller to, der er unikke for en bestemt model – især i tilfældet med Ultra. De seneste år har Samsung også tilbudt eksklusive farver til telefoner, som du bestiller direkte hos firmaet.

Samsung Galaxy S23 farver: Hvad Samsung har gjort i fortiden

Held og lykke med at finde nogen form for spor om Galaxy S23-farveplaner ved at se på de seneste Galaxy S-modeller. Der ser ikke ud til at være nogen rytme eller grund til Samsungs farvevalg gennem årene eller endda hvor mange farver hver model får.

Ikke desto mindre har vi samlet de forskellige farvemuligheder for de tidligere tre Samsung flagskibstelefonfamilier, fra Galaxy S20 til Galaxy S22. Og du kan se en vag overensstemmelse med, hvad Samsung tilbyder hvert år. (I nedenstående diagram har vi fremhævet farvemulighederne, der er eksklusive for Samsung.com.)

Standard Galaxy SGalaxy S PlusGalaxy S Ultra
S22Phantom White, Phantom Black, Green, Pink Gold, Bora Purple, Graphite, Sky Blue, VioletPhantom White, Phantom Black, Green, Pink Gold, Graphite, Sky Blue, VioletPhantom White, Phantom Black, Green, Burgundy, Graphite, Sky Blue, Red
S21Phantom Violet, Phantom Pink, Phantom White, Phantom GrayPhantom Black, Phantom Silver, Phantom Violet, Phantom Red, Phantom GoldPhantom Black, Phantom Silver, Phantom Navy, Phantom Titanium, Phantom Brown
S20Cosmic Gray, Cloud Blue, Cloud PinkCloud Blue, Cosmic Gray, Cosmic BlackCosmic Black, Cosmic Gray

Du kan normalt forvente alt fra tre til fem farvevalg til basis Galaxy S-telefonen. Galaxy S22 var i den høje ende af denne serie og gav brugerne et valg mellem Phantom White, Phantom Black, Green, Pink Gold og Bora Purple.

Plus-modellen matcher lejlighedsvis farvemulighederne for standard Galaxy S – Galaxy S22 Plus gjorde det bestemt, og manglede kun Bora Purple-muligheden, der tilbydes med Galaxy S22. Så igen gik Galaxy S21 Plus tilsyneladende i en helt anden retning end standard S21, der tilbyder Phantom Black, Silver og Red, mens S21 kom i pink, hvid og grå. Begge telefoner har mulighed for Phantom Violet.

Farvemulighederne har udviklet sig for Ultra-modellen gennem årene. For Galaxy S20 Ultra spillede Samsung det ret sikkert og tilbød kun Cosmic Black og Cosmic Grey muligheder. Den holdt sig til sort og sølv til Galaxy S21 Ultra, selvom nogle Samsung-eksklusive farvemuligheder lader dig vælge mellem Phantom Navy, Phantom Titanium, Phantom Brown.

Galaxy S22 Ultra havde flest farvemuligheder – fire, uden at inkludere tre ekstra eksklusive Samsung. Og Samsung så ud til at komme over sin tro på, at dens dyreste telefon kun kunne komme i sort eller sølv, da den tilføjede grønne og bordeauxrøde muligheder til S22 Ultra-mixet.

Hvad fortæller dette os om Galaxy S23-farveplaner? Forvent det uventede, vil vi gætte på.

Samsung Galaxy S23 farver: Hvad vi forventer

I betragtning af kilderne til de nuværende Galaxy S23 farver rygter og det faktum, at understøttende beviser understøtter disse påstande, lyder det som om sort, beige/creme, grøn og lys pink/lavendel vil være en del af blandingen af farverne til Samsungs kommende telefoner . Vi er stadig ikke sikre på, at hver model kommer i disse farver, eller at yderligere farver ikke vil være en del af Samsungs telefonannoncering den 1. februar – vi ville være meget overraskede, hvis Galaxy S23 Ultra ikke har mindst én eksklusiv farve – men de fire muligheder ville give mening.

Sort er omtrent så traditionel en farvemulighed for en telefon, som du kan få. Lys pink – eller rosa guld, hvis du foretrækker det – har også vist sig at være populær. Og Samsung har haft en vis succes med grønne telefoner for nylig. Intet ved disse Galaxy S23-farvemuligheder virker fantasifuldt eller ubegrundet. Vi har det sværere med beige som farvemulighed, da det ikke er den mest spændende nuance derude, men hvis folk er begyndt at bruge tilbehør i den farve, er det et godt tegn, at Samsungs kommende telefoner også vil.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.