Samsung Galaxy Buds 2 Pro-opdatering bringer fordybende lyd til videooptagelser

Galaxy Buds 2 Pro

Premium-mobiltelefoner kan optage video i bemærkelsesværdig høj kvalitet nu til dags, men den lyd, de optager med disse videoer, er normalt ikke så imponerende. Samsung sigter efter at ændre det med en softwareopdatering til deres Galaxy Buds 2 Pro, som gør det muligt for dem at optage 360-graders lyd (stereolyd) ved hjælp af en mikrofon i hver øreknop.

Samsung siger, at funktionen vil være tilgængelig til Galaxy Buds 2 Pro, når de er parret med en Galaxy-telefon, der kører One UI 5.0 eller nyere med LE Audio-understøttelse. Det inkluderer Galaxy Z Flip4, Z Fold 4 og kommende Galaxy-smartphones.

360 Audio Recording er den første funktion i Samsungs Galaxy-serien, der drager fordel af LE Audio, den nye Bluetooth-lydstandard, der formodes at tilbyde bedre lydkvalitet samt forbedret latenstid og batterilevetid. LE Audio muliggør binaural optagelse, der kombinerer lyden fra Galaxy Buds 2 Pros venstre og højre mikrofoner på samme tid. De efterfølgende lydspor lyder mere medrivende og realistiske, siger Samsung.

For at få adgang til den nye funktion skal du installere de nyeste softwareversioner til din Galaxy-smartphone og Galaxy Buds 2 Pro og derefter aktivere 360 Audio Recording i Samsung Kamera-appen under Kameraindstillinger.

Udover 360 Audio Recording-opdateringen tilbyder Samsung også en softwareopdatering til Galaxy Watch 5- og Watch 4-serien, der tilføjer zoomfunktioner til Camera Controller-appen. Med opdateringen siger Samsung, at du kan fjernstyre din telefons kamerazoom med “et simpelt klem på urskiven eller en drejning af den roterende ramme.”

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.