Samsung Galaxy S23-serien kan ses i lækkede farverige billeder i høj opløsning

nulstil samsung telefon

Samsung Galaxy S23-serien, der rygtes at bestå af Galaxy S23, Galaxy S23+ og Galaxy S23 Ultra, siges at blive offentliggjort i begyndelsen af næste måned. Der har tidligere været lækkede billeder af hvordan disse smartphones vil se ud, men i dag er der et nyt sæt gengivelser, der viser os standard- og Ultra-modellerne i forskellige farver.

S23 og S23+ vil ligne hinanden – begge har tre kameraer på bagsiden justeret lodret i venstre hjørne, med en LED-blitz på højre side af det første kamera. Bagsiden har også Samsung-mærket i bunden, og du kan se tænd/sluk-knappen og volumenknappen på telefonens højre side.

S23 Ultra har et mere kvadratisk design og har et P-formet kameraarrangement. Ligesom de ikke-Ultra-versioner, har denne også Samsung-logoet på bagsiden med volumenknappen og tænd/sluk-tasten på højre side af telefonen. Du kan også bemærke antennelinjerne i toppen og bunden, hvilket tyder på, at S23 Ultra har en metalramme.

Der er endnu ikke noget fra Samsung om Galaxy S23-serien, men du kan forvente at høre mere om den, når vi kommer tættere på den rygtede afsløring i begyndelsen af februar.

About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.