Samsung Galaxy S23 lancerings-event kommer angiveligt d. 1. februar

Samsung Galaxy S23

Lanceringsdatoen for Samsung Galaxy S23 har været et mysterium, men nu har en betroet lækker tippet datoen til Samsung Unpacked-begivenheden til at skulle være den 1. februar.

Disse nyheder kommer fra Ice Universe på Twitter, som skriver “1. februar” efterfulgt af “Galaxy Unpacked.” Netop i denne uge var der endnu et rygte om, at Samsung muligvis forsinker Galaxy S23-lanceringen, da de diskuterede priserne for de tre modeller.

Hvad dette betyder for udgivelsesdatoen for Galaxy S23

Hvis denne 1. februar-dato holder stik, ville det være omkring en uge tidligere end Samsung Unpacked-begivenheden for Galaxy S22-serien, som fandt sted sidste år den 9. februar. Udgivelsesdatoen for Galaxy S22 endte med at være den 25. februar, men forudbestillingerne startede samme dag som Unpacked-begivenheden den 9.

Så hvis Samsung følger et lignende mønster i år, kan forudbestillinger af Samsung Galaxy S23 begynde allerede den 1. februar, og udgivelsesdatoen for Galaxy S23 kan være den 17. februar.

Hvad kan man forvente af Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus er begge tippet til at tilbyde et redesign, der er tættere på Galaxy S22 Ultra. Så designet bør erstattes af et slankere samlet look på bagsiden uden et tydeligt kameramodul.

Alle tre Galaxy S23-modeller vil sandsynligvis blive drevet af den nye Snapdragon 8 Gen 2-chip, som har vist sig at være imponerende i de tidlige benchmark-resultater. Galaxy S23 Ultra får muligvis en overclocket version af denne chip for endnu mere ydeevne.

En anden rygtet funktion er en opgraderet fingeraftrykslæser, der muliggør et fingeraftryk, der er 17 gange større end de nuværende fingeraftrykslæsere på skærmen, der bruges af Samsung. Det kan endda give mulighed for at scanne flere fingeraftryk på én gang.

Galaxy S23-serien kan også tilbyde satellitkommunikation for at konkurrere mod iPhone 14. Dette ville gøre det muligt for brugere at få hjælp i en nødsituation, når de er uden for mobil- og Wi-Fi-rækkevidde. Samsungs implementering vil angiveligt tillade SMS og billeddeling i lav opløsning. iPhone lader dig ikke dele billeder med lignende funktion.

Den største opgradering vil sandsynligvis komme med Galaxy S23 Ultra, som formodes at have et massivt 200MP hovedkamera, et stort spring fra den allerede superskarpe 108MP-sensor på Galaxy S22 Ultra. Og vi kunne se et opgraderet 12MP frontkamera til alle tre modeller.

Nu hvor vi har en foreløbig lanceringsdato for Galaxy S23, vil rygterne helt sikkert blive endnu mere varm. Så sørg for at tjekke ind for at få alle de seneste oplysninger, når vi nærmer os den store dag.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.