Samsung Galaxy S24 Ultra konceptbilleder viser nogle ændringer, vi ikke har set før

Samsung-Galaxy-S24

Vi er næsten færdige med 2023, og det betyder, at Samsung Galaxy S24-serien er i horisonten. Disse telefoner lanceres med stor sandsynlighed i starten af 2024, og en masse nye konceptbilleder viser os mere detaljeret, hvordan Ultra-modellen kunne se ud.

Baseret på konceptbilleder skabt af @technizoconcept i samarbejde med @RoderSuper, ligner Galaxy S24 Ultra sin forgænger, Galaxy S23 Ultra (via SamMobile). Dette bekræfter tidligere lækkede gengivelser fra Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks).

Når det er sagt, kunne førstnævnte have et par unikke træk, herunder en titaniumramme, som iPhone 15 Pro. S Pens knapper og top kunne også være mindre afrundede end på S23 Ultra.

Kilde: Technizo Concept

Konceptbillederne tyder også på, at Galaxy S24 Ultra får en flad skærm med let buede kanter, og S Pen vil matche telefonens farve. Højttaleren ser ud til at have en ny møntåbning i stedet for det traditionelle grill-lignende design.

Ligesom den nuværende model, vil Samsungs næste top smartphone-model sandsynligvis have en fantastisk kameraopsætning. Den kunne have et 200 MP hovedkamera, et 12 MP ultrabredt skydespil, et 10 MP telefotokamera med 3x optisk zoom og et andet 50MP telefotokamera med 5x optisk zoom. 50MP-kameraet er nyt, og det kan muligvis erstatte et af 10MP-zoomkameraerne på Galaxy S23 Ultra.

Den kommende Ultra-model rygtes også at have et stort 5.000 mAh batteri, der kan oplades hurtigt ved 45W.

Vi ser muligvis Galaxy S24 Ultra og dens mindre søskende hurtigere end normalt. Ifølge rygter kunne de lanceres i januar, hvilket er tidligere, end når Samsung normalt afslører sine nye telefoner.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.