Samsung viser en foldbar telefonskærm, der kan bøjes indad og udad

Samsung Display, virksomheden, der laver skærme til Samsung, har en ny prototype telefonskærm med et 360-graders hængsel. Virksomheden delte disse oplysninger med The Verge og sendte endda nogle billeder ud. Det specielle ved det nye design er, at det kan hjælpe en foldbar telefon med at folde både indad og udad.

skærmen som bliver kaldet Flex In & Out, blev først vist frem på CES 2023. For et par dage tilbage så vi blot et billede af den holdt ved siden af Galaxy Z Fold 4. På det tidspunkt kunne vi kun se, at prototypen Displayet så meget tyndere ud, når det var foldet sammen i forhold til Z Fold 4. Vi så også, at det foldes fladt, med begge sider flugter med hinanden. Dette er takket være det nye vand-dråbe hængsel, som gør det muligt for skærmen at bøje i en løsere form, hvilket også forårsager mindre fold end det nuværende hængselsystem på Samsungs foldbare.

Hvad vi ikke vidste før er, at hængslet kan få skærmen til at folde i begge retninger. Et faktum, som Samsung nu har bekræftet, sammen med de øvrige detaljer om hængselmekanismen. Nedenfor er et billede, der viser, hvordan det fungerer.

Hvis den nye skærm dukker op på Galaxy Z Fold 5, som allerede rygtes at adoptere hængslet i vanddråbestil, kan det være den største designændring, Samsung har foretaget til sin større foldbare i årevis. Vi er ikke sikre på, hvordan softwaredynamikken ville fungere, når telefonen er foldet udad, med en del af skærmen, der rører håndfladen, når den holdes. Men vi er sikre på, at Samsung ville tænke på alt det, før de udgiver sådan en skærm på en foldbar telefon.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.