iOS 16.3 lanceres i næste uge med flere rettelser

iOS 16

Apples nye iOS 16.3-softwareopdatering vil komme med vigtige rettelser, når den ankommer i næste uge. Den vil fjerne de vandrette linjer, der vises midlertidigt på skærmen, og rette låseskærmen og dens widget. Den vil også have understøttelse af den nye 2. generations HomePod og fysiske sikkerhedsnøgler.

Apple identificerede de vandrette linjer på nogle iPhone 14 Pro Max, der dukkede op efter telefonens låses op eller genstartes, og er ved at udstede en rettelse.

iOS 16.3 Beta afslørede, at den nye opdatering også vil løse fejlen, hvor wallpapperet på låseskærmen nogle gange så sort ud. Home Lock Screen-widgetten, der blev fjernet efter 16.2, vender tilbage og vil nu vise den nøjagtige status.

Siri reagerede ikke korrekt på musikanmodninger, og den nye opdatering forventes at løse dette problem både i smartphones og i CarPlay.

Den forventede ankomst af det nye iOS er tirsdag eller onsdag, hvor Apple også kommer med macOS Ventura 13.2 til MacBooks.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.