Snart vil Chrome tvinge dig til at opgradere fra Windows 7

Google Chrome

Hvis du stadig bruger Windows 7 eller Windows 8.1, kan det være på tide, at du opdaterer. Google har besluttet, at nok er nok og stopper Chrome-understøttelse af de forældede versioner af Microsofts operativsystem.

Når der kommer nye opdateringer, kan nogle lide at installere opdateringer med det samme, andre kan lide at vente, og nogle vælger slet ikke at opdatere. Dette er især tilfældet med større operativsystemer. For dem, der stadig holder fast i Windows 7 eller 8.1, ser det ud til, at Google vil tvinge dem til at træffe et valg.

Googles Chrome Help-blog oplyser virksomheden, at de vil stoppe understøttelsen af Windows 7 og 8.1 med ankomsten af Chrome 110. Chrome-brugere skal inden udgivelse den 7. februar 2023 have Windows 10 eller 11, hvis de fortsat vil have adgang til nye versioner af Chrome.

Hvis du stadig bruger Windows 7 eller 8.1, har du stadig adgang til Chrome-browseren. Du vil dog ikke have adgang til nogen af de forbedringer, Google laver til Chrome, før du opdaterer dit operativsystem.

Basalt set spørger Google dig, hvad der betyder mest for dig: Windows 7 eller Chrome?

Fra et sikkerhedssynspunkt anbefales det altid at opdatere så hurtigt som muligt for at rette fejl og sårbarheder. Så hvis du ikke ønsker at bekymre dig om vira og andre problemer, er det måske bare på tide at acceptere det uundgåelige og opgradere.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.